Välkommen till Malström!Bilden är tagen av Martin Bratt, på bilden Calaquendimagikern Elvaril, källa Lajvnorr

Denna sida är skapad för dig som söker snabb, enkel och lättfattlig info om Trollpacks Elariakampanj och lajvet Malström, vårt storlajv som går av stapeln den 24/9-26/9 i Boden.

Elariakampanjen är en mångafacetterad kampanj om en liten del av en stor värld som sedan 200 år tillbaka helt domineras av mörkeralver.

Elariakampanjen går i på sitt tionde levnadsår i år, och vi hälsar nya som gamla spelare välkomna till Malström, lajvet där allt kan hända.

Arrangörsgruppens vision för lajvet är;

Malström ska komma att avgöra hur det förflutna vävs samman för att forma en ny framtid för alla folken, men ingen väldig slutstrid kommer att tippa vågskålen och inget stort rådslag kommer att upprätta tusenåriga fredsfördrag. Ingen profetia avslöjar utgången för de visa och ingen Gud styr ensam världens nästa öde. Ty det är sant att kaos råder, och ingen vet om förändringen som nu synes möjlig kommer att ske tack vare en tillfällig allians, en grupps välplanerade manövrer eller en ensam varelses oavsiktliga handling.

Ingen kan undgå att påverka utgången, men endast de klarsynta eller manipulativa gör det i en riktning som de själva väljer.


Om Lajvet:

- Detta är första lajvet i en planerad trilogi med en dold genomgripande tråd.

- Inget särskilt fokus på högstatusroller. Alla har samma möjlighet att påverka handlingen.

- Spelarnas agerande på lajvet styr nu kampanjen. Förutsättningarna för detta är optimala och vi släpper förändringen fri.

Huvudarrangörer för Malström är Martin Bratt, Emil Karlsson & Annelie Wikström, med stöd av folkgruppsansvariga, men deras funktion är bara att ge er spelare de idéer och verktyg ni behöver för att vrida kampanjen dit ni vill.

Har du drömt om att förändra världen till en bättre plats?
I Elaria är det möjligt, om du vill.


Eftersom världen är olika beroende på var du kommer ifrån och vad du vill spela kommer vi på de följande sidorna varsamt lotsa dig in i dagsaktuella händelser i Elaria och ge dig den info du behöver för att anmäla dig.

Om den här sidan;
Sökfunktion; överst på sidan i högra hörnet finns en sökruta. Skriv in det ord du söker & vips kommer det upp flera sidor där ordet nämns.

Webplatskarta; Den finns i sidpanelen till vänster. Klicka på den, där kan du hitta alla undersidor och sidor som hör till.

Det här är inte en sida med vackra bilder eller coola funktioner. Det här är inte heller föreningen Trollpacks officiella hemsida. Det här är arrangörerna för Malström som vill ge er en väg in i Elariakampanjen.

Välkommen till Elarias gåtor 1, Malström

Bilagor (0)

Underordnade sidor (1): Om föreningen Trollpack