Toimintahistoria‎ > ‎

2011 Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelmaluonnos

Seuraavat pääkohteet toiminnassa.
Seuralla tavoite tänä vuonna (2011) kasvaa ja saada maksavia jäseniä ja samalla saada lisää painoarvoa Lohjan muiden asukasyhdistys (taajamayhdistysten) joukossa.

Olemme käynnistäneet hankkeen, jossa taajamayhdistykset Lohjalta kokoontuvat ja vaihtavat ajatuksia. Olemme yhteistyössä muiden asukasyhdistysten kanssa saaneet jopa kaupungin edustajia paikalle joihinkin tapaamisiin. Teemme yhteistyötä myös Lohjan Kylät r.y. nimisen seuran kanssa.

Näistä syistä painoarvo mitattuna jäsenten määrällä on kriittinen uskottavuuden kannalta.

Toinen painopistealue on kyläsuunnitelma.
Tavoite on saada suunnitelma kasattua luonnoksesta ensimmäiseksi versioksi nyt kevään 2011 aikana ja käydä vuoropuhelu alueen asukkaiden kanssa sen sisällöstä ja linjauksista.

Kolmas painopistealue on tiedottamisen tehostaminen.
Tiedottamisen tehostaminen vaatii myöskin aktiivisempaa yhteydenpitoa asukkaisiin alueella.

Siksi keräämme erityisesti sähköpostiosoitteet ja ellei sähköpostia ole niin puhelintiedot.

Perustamme sähköpostilistan, jonka kautta lähetämme tapahtumista muutaman kerran vuodessa sähköpostiviestin, Seuran sähköpostiositteesta. Emme varmaan yllä edes viestimäärässä 1/kk vaan vähempään.

Olemme viime vuoden aikana panostaneet tiedottamisen suunnitteluun ja kanavien toteuttamiseen.

1. Julkistamme tammikuussa 2011 uudet seuran kotisivut, jotka vielä ovat aktiivisen sisällön muutoksen alla. Sivut sijaitsevat Googlen ympäristössä. Sivusto on kaikille julkinen.

Sivusto on soitteessa: http://sites.google.com/site/maksjokiseura/

2. Seuran sähköpostiosoite: maksjokiseura (at) gmail.com.

3.  Seura on päättänyt kokeilla myöskin uutta sosiaalista meedia ja ottaa käyttöön Facebookin. Tavoitteena saada myös nuoremmat ihmiset kiinnostumaan tai ainkain tietoiseksi asukasyhdistyksestä. Tällä hetkellä yli 100 ihmistä on liittynyt kaveriksi seuralle, Kirjan kaveruus seuran kanssa ei edellytä jäsenyyttä. Facebook-sivut: www.facebook.com/MaksjokiSeura

Muut toiminta-alueet ovat.
Erilaisiin tapahtumiin osallistuminen, Masukkaan 2011 valinta ja julkistaminen Virkkalapäivillä 13.8.2011. Yleisötilaisuuksia Maksjoen koululla kyläsuunnitelman puitteissa, liikunnallista tapahtumaa koululla tai lähimaastossa, erilaisia retkiä mm. Naantalin kesäteatteriin 13.8.2011 iltapäivällä katsomaan "Vares Nuoruustango"-esitystä, jossa maksjoen kasvatti Santtu Karvonen esiintyy. Muu toiminta rakentuu myös kyläsuunnitelman varaan.
Comments