Etusivu

Maksjoen koulun 90v-juhlajulkaisua myyvät:
- Hilman Herkku Virkkalassa ma-pe, la
- Myös puheenjohtajalta saa sopimalla ajan (050 550 3578) Tarhurinkuja 14, Lohja.


Maksjoki –Seura r.y. myöhemmin Maksjoki-Seura tai seura, on poliittisesti ja uskonnolisesti sitoutumaton asukasyhdistys. Seuran kotipaikka on Lohja ja toiminta-alueena alue, joka pääosin jää Virkkalan ja Ojamon väliin.

Nämä sivut ovat seuran yhteisökäytössä ja tarkoitettu Lohjan Maksjokea koskevaksi keskustelu- ja tiedotusfoorumiksi. Sivuille tullaan päivittämään Lohjaan, seuran toiminta-alueeseen ja Maksjoki-Seuraan liittyviä aiheita, kuten kokoukset, tapahtumat ja kannanotot. Vasemmalla olevasta navigaatiopalkista pääset aiheisiin.

Seuran jäseneksi voivat liittyä kaikki ne henkilöt, jotka ovat kiiinnostuneet Lohjan ja Maksjoen historiasta, kulttuurista ja nykypäivästä (tapahtumista, alueen kehittämisestä), ja niille jotka ovat asuneet/asuvat alueella tai ovat vain muuten kiinnostuneet Maksjoesta (katso: Seuran säännöt).

Seuran jäseneksi liittyminen tapahtuu eo.linkistä tai tekemällä jäsenhakemuksen sähköpostitse. Lähetä sähköpostilla nimesi, osoitteesi, ja yhteystietosi (sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumero) ja syntymäaikasi (vain täysi-ikäiset voivat olla seuran jäseniä) seuran sähköpostiosoitteeseen maksjokiseura(at)gmail.com. Lähetämme muutaman kerran vuodessa jäsenpostituksia ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et halua olla seuran jäsen voit silti liittyä postituslistallemme lähettämällä sähköpostilla nimesi (mahdollinen puhelinnumero) seuran sähköpostiosoitteeseen maksjokiseura(at)gmail.com.

Uusimmat ilmoitukset

 • Seuran Vuosikokous - Maksjoen koululla 28.6.2017 klo 18:00 alkaen Maksjoki-Seuran säääntömääräinen vuosikokous pidetään Maksjoen koululla (Lammentei 2, 08700 Lohja) 28.6.2017 alkaen klo 18:00.1) Kokouksen avaus ja järjestäytyminen2) Vuoden 2016 tilinpäätös3) Vuoden 2017 ...
  Lähettänyt 26.6.2017 klo 7.21 Hallitus Maksjoki-Seura
 • Maksjoen koulun 90v-juhlajulkaisua myyvät Maksjoen koulun 90v-juhlajulkaisua myyvät seuraavat:1) Hilman Herkku (entinen Nymanin kodinkoneliiketila) Virkkalassa on luvannut niitä välittää. Auki arkisin 10-17 ja la 10-15. 2) Cafe Wanha Virkkala (ti ...
  Lähettänyt 18.5.2016 klo 14.52 Reijo Perkiömäki
 • Ennakkojuttu Länskärissä 5.5.2016 Maksjoen koulun 90v-juhlista Ohessa on ennakkojuttu, mikä julkaistiin Länsi-Uusimaa-lehdessä 5.5.2016.Koulu juhlii 90v-taivaltaan. Seuran kustantamana on koulun historiikin koonnut ja toimittanut Torsti Salonen.Torsti on juhlailtana suostunut signeeraamaan ...
  Lähettänyt 9.5.2016 klo 22.06 Hallitus Maksjoki-Seura
 • Maksjoen koulu 90v-juhlajulkaisu ilmestyy 12.5.2016 Maksjoki-Seura on kustantanut juhlajulkaisun koulun historiasta pääosin koulutoimen näkökulmasta.Julkaisun on koonnut ja toimittanut Torsti Salonen eri tahojen avustamana.Torsti on juhlailtana suostunut signeeraamaan myytävät juhlajulkaisut.Julkaisu on 40 ...
  Lähettänyt 9.5.2016 klo 22.08 Hallitus Maksjoki-Seura
 • Maksjoen koulun puolesta Make Treuthardt kirjoitti Länsi-Uusimaa lehteen 26.1.2016 asiasta, mikä meitä kaikkia on ihmetyttänyt.Toimiva, terve koulu päätettiin linjata valtuuston toimesta lopetettavaksi.Tätä on vaikea hyväksyä, koska se oli ...
  Lähettänyt 30.1.2016 klo 10.23 Hallitus Maksjoki-Seura
Näytetään ilmoitukset 1 - 5/5. Näytä lisää »

Seura ylläpitää alueen kehittämistä tukevaa kyläsuunnitelmaa ja sen tukena on yhteistyö Lohjan Kaupungin ja Lohjan muiden asukasyhdistysten kanssa.

Maksjoki–Seuran tavoitteena on että kaupunginosaamme edelleen kehitetään ympäristöltään ja toiminnoiltaan kulturellina, idyllisenä ja korkeatasoisena pientaloalueena.

Seura pyrkii tukemaan toimenpiteitä, joilla kulttuurimaisema säilyttää luonteensa ja että tienoon vesistöjen tilaa seurataan ja tarvittaessa kohennetaan säännöllisesti.

Seura järjestää ja osallistuu erilaisiin tapahtumiin lähialueilla sekä järjestää erilaisia retkiä lähellä ja kauempanakin oleviin kohteisiin kysynnän mukaan.

Seuran toiminnalla pyritään yleisesti ottaen edistämään alueen yhteistä hyvää ja asukkaiden viihtyvyyttä alueella. Seuran tehtävänä on toimia alueen historian tuntemuksen lisäämiseksi ja kulttuurin tukemiseksi, seurata viranomaisten aluetta koskevia suunnitelmia ja toimia, sekä antaa palautetta niihin koko alueen kanssa yhteistyössä ja puolesta.