Konserni

Katso Ylen TV1:llä esittämä ajankohtaisohjelma Koivuniemen kultista

Täältä voit kuunnella MOT-ohjelmassa mainitut opetukset kokonaisuudessaan

Seuraavassa osoitteessa voit allekirjoittaa addressin,
joka
vaatii julkishallinnon laitoksia lopettamaan yhteistyön Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen kanssa ja kilpailuttamaan sopimuksensa uudelleen: http://www.adressit.com/koivuniemiko

Tältä sivustolta löydät tietoa Tapani Koivuniemen johtamasta uskonnollisesta kultista, sekä siihen liittyvistä toimintamuodoista. Kutsumme kaikkia Tapanin ryhmiä yhteisellä nimellä: Konserni. Konserniin kuuluu Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi, sekä kolme työntekijäryhmää, joita Konsernin sisällä kutsutaan Maanantaipiiriksi, Puutarhaksi ja Torniksi.

Sivuston tarkoitus on ensisijaisesti saada kultin sisällä olevat ihmiset ymmärtämään minkälaisessa kuviossa he ovat mukana. Viime vuosina kultista on lähtenyt useita perheitä pois, mikä on ollut erittäin rohkaisevaa. Viimeisen vuoden aikana vanhimmasta ryhmästä, Maanantaipiiristä, on lähtenyt jo kolme perhettä.

Toinen tarkoitus on antaa tietoa julkisuuteen siitä, minkälaisesta kuviosta on kysymys. Lahkot, jotka vahingoittavat ihmisiä ovat aina erittäin valitettavia ja niiden toiminta pitäisi saada loppumaan. Tapani Koivuniemen Konserni on tehnyt matkan varrella monia ihmisraunioita, joista useat ovat joutuneet jopa psykiatriseen hoitoon. Monilla menee useita vuosia toipua hengellisestä hyväksikäytöstä, mitä ovat Konsernissa joutuneet kohtaamaan.

Sivustoa ylläpitää ryhmä ihmisiä, jotka ovat lähteneet viime vuosien aikana Konsernista. Oman turvallisuutemme vuoksi julkaisemme tiedon anonyymisti. Meitä lähteneitä on jo yli 30 aikuista. Suurin osa lähteneistä on todistanut kaikkea, mitä tällä sivustolla kirjoitetaan. Tarkoituksenamme ei siis ole kertoa huhupuheita tai valheita.
 
Jos haluat keskustella Konserniin liittyvistä asioista, niin tätä tarkoitusta varten ovat jotkut ihmiset perustaneet oman keskustelualueen. Se löytyy osoitteesta: http://www.maanantaipiiri.info/keskustelu.

Logona oleva silmä kuvaa sitä tiukkaa valvontaa, mikä Konsernin sisällä vallitsee. Lahkossa on monia sanomattomia sääntöjä, jotka huomaa vasta sitten, kun sääntöjä rikkoo.

Comments