ΒΙΒΕΧΡΩΜ Υποστρωματα                   ΑΓΡΑΝΙΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ  
                                        ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β'  29
                                               ΠΑΓΚΡΑΤΙ
                                         ΤΗΛ.211-4065055                     

Καταλογος Προιοντων

Υποστρωματα - Ασταρια

Νεφτιου & Νερου  

 

Tο ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ είναι υψηλής ποιότητας              ταχυστέγνωτο υπόστρωμα βερνικοχρωμάτων κατάλληλο

για μεταλλικές επιφάνειες. Επίσης είναι κατάλληλο και για

τοίχους που είναι ιδιαίτερα λερωμένοι από κιτρίνισμα   

από καπνό, μαυρίλες κ.λ.π. 

Δουλεύεται μαλακά, έχει μεγάλη πρόσφυση και καλυπτι- 

κότητα και τρίβεται εύκολα.

 

  

  

 


Η VELATURA είναι ιδανικό υπόστρωμα για χρήση με τα βερνικοχρώματα της ΒΙΒΕΧΡΩΜ VIVEWOOD, EXTRA NEOCHROM, PERLADIN, VIVEMETAL. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες και τοίχους. Έχει υψηλή λευκότητα και καλυπτικότητα, δουλεύεται μαλακά, απλώνει θαυμάσια και τρίβεται πολύ εύκολα.

 

 

 

To VIVEDUR BLOCK είναι λευκό, ακρυλικό μονωτικό υπόστρωμα νερού, κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές οικοδομικές επιφάνειες.  Μονώνει και καλύπτει λεκέδες από καπνό, νικοτίνη, κιτρινίλες, υδατοδιαλυτούς μαρκαδόρους, καφέ, χυμό, παλαιές υγρασίες, και άλλους ρύπους. Έχει υψηλή καλυπτικότητα, μεγάλη απόδοση και ισχυρή πρόσφυση. Δεν περιέχει αμμωνία και είναι χαμηλής οσμής. Μονώνει τους υδατοδιαλυτούς ρύπους και εμποδίζει τη μετανάστευση τους στην τελική στρώση του χρώματος, ενώ παράλληλα επιτρέπει στην επιφάνεια να αναπνέει, απομακρύνοντας την υγρασία.Παρουσιάζει μια ομοιόμορφη ματ επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό φινίρισμα στο τελικό χρώμα.

 

   

Το AQUACHROM PRIMER είναι λευκό υπόστρωμα νερού για εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Είναι άοσμο και παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση σε παλαιά  βερνικοχρώματα διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές). Δουλεύεται εύκολα, τρίβεται θαυμάσια και έχει μεγάλη καλυπτικότητα. Καλύπτει πολύ αποτελεσματικά τα λάδια και τις τανίνες από τους ρόζους του ξύλου. Εξασφαλίζει την τέλεια πρόσφυση του τελικού χρώματος. Είναι το ιδανικό υπόστρωμα για  επιφάνειες που βάφονται με ριπολινες         νερού AQUACHROM της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

 

                                         

Το VIVE Professional 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ είναι ημιδιάφανο αστάρι νερού για πλαστικά & ακρυλικά χρώματα. Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, τσιμέντο και σπατουλαριστές επιφάνειες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα, μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες, επιτυγχάνοντας πολύ καλό δέσιμο του υποστρώματος.


                   


Το ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR είναι διαφανές αδιάβροχο ακρυλικό υπόστρωμα, με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα. Συνιστάται ιδιαίτερα για αστάρωμα επιφανειών που βάφονται με ακρυλικά χρώματα, πλαστικά χρώματα, RELIEF, τσιμεντοχρώματα και στεγανωτικά. Είναι ιδανικό για νέες και παλαιές πορώδεις επιφάνειες όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα, σπατουλαριστοί τοίχοι, επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη, κόλλα ή κακής ποιότητας παλαιά χρώματα. Αδιαβροχοποιεί τις επιφάνειες ενώ ταυτόχρονα αναπνέει. Υπερτερεί έναντι του λινελαίου γιατί στεγνώνει ταχύτατα και δεν προκαλεί κιτρινίσματα στα τελικά χρώματα.

 


 

Το ΑΣΤΑΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ είναι ειδικό, μη τοξικό αστάρι ενός συστατικού, με πολύ καλή πρόσφυση σε μη σιδηρές επιφάνειες όπως αλουμίνιο και γαλβανιζέ λαμαρίνες. Είναι επίσης κατάλληλο για επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα και χαλκό. Παρέχει πολύ καλή αντισκωριακή προστασία. 

Στεγνώνει γρήγορα, έχει μεγάλη ελαστικότητα και εμφανίζει πολύ καλό άπλωμα.

 

 

  
 

Το ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ είναι υπόστρωμα νερού για πλαστικά χρώματα. Έχει πολύ καλή πρόσφυση, σκληρότητα και ελαστικότητα καθώς και μεγάλη αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες.  Εξασφαλίζει ομοιόμορφη ματ επιφάνεια στο τελικό χρώμα,καλυπτικότητα και σταθεροτητα.
 

 

 


Tο CHASSICOAT είναι ταχυστέγνωτο βερνικόχρωμα για την βαφή σασσί αυτοκινήτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν υπόστρωμα για κάθε μεταλλική επιφάνεια. 

Έχει ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη ελαστικότητα. 

Παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή στα κτυπήματα, στην υγρασία και στα πετρελαιοειδή.

 

 

 

Το  RUST PRIMER είναι ταχυστέγνωτο ισχυρότατο αντισκωριακό αστάρι που περιέχει μη τοξικά αντισκωριακά πιγμέντα. Είναι απαραίτητο για την προστασία μεταλλικών επιφανειών όπως αμαξώματα, γεωργικά μηχανήματα, κάγκελα και γενικά σιδηρές κατασκευές.

 Παρουσιάζει μεγάλη ελαστικότητα και ισχυρή προσφυση.                 

 

 

 Επιστροφη στην Αρχικη Σελιδα