ΒΙΒΕΧΡΩΜ Βερνικια                       ΑΓΡΑΝΙΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ  
                                        ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β'  29
                                               ΠΑΓΚΡΑΤΙ
                                         ΤΗΛ.211-4065055                     

Καταλογος Προιοντων

Βερνικια Νεφτιου & Νερου

Συντηρητικα  

To VIVELACK είναι έγχρωμο διακοσμητικό και προστατευτικό        βερνίκι ξύλου εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης

Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, κουπαστές, ξυλεπενδύσεις και γενικά σε κάθε ξύλινη επιφάνεια.

Βάφεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. 

Έχει μεγάλη ελαστικότητα και σκληρότητα και εξασφαλίζει στο ξύλο προστασία και ωραία εμφάνιση.

 

 
 


Το AQUAXYL VARNISH είναι άχρωμο βερνίκι ξύλου βάσεως νερού, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης.                                   Δημιουργεί ένα όμορφο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις και κάθε ξύλινη επιφάνεια. 

Έχει μεγάλη ελαστικότητα και δεν ξεφλουδίζει, ούτε σπάζει. Περιέχει φίλτρα U.V. για αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.


 

 


Το AQUAXYL PLUS είναι άοσμο συντηρητικό και προστατευτικό    βερνίκι ξύλου βάσεως νερού.                                                   Είναι απαραίτητο για κάθε καινούργιο ή γυμνό ξύλο και εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ταβάνια, ξυλεπενδύσεις, υπόστεγα, πέργκολες, περιφράξεις και κάθε ξύλινη επιφάνεια. Διεισδύει βαθιά στο ξύλο, προστατεύοντάς το από τους μύκητες και τις μπλε κηλίδες. Περιέχει φίλτρα U.V για αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Αφήνει να φαίνονται τα νερά του ξύλου, αναδεικνύοντας εντυπωσιακά τη φυσική ομορφιά του.

 

 

 


Το VIVEXYL είναι έγχρωμο συντηρητικό ξύλου εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που διεισδύει στο ξύλο και το προστατεύει από τους μύκητες, τις μπλε κηλίδες και τη σήψη. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις, έπιπλα κήπου, υπόστεγα, αποθήκες, δοκάρια, πέργκολες, περιφράξεις. Έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και την υγρασία και προσφέρει αποτελεσματική προστασία τονίζοντας ταυτόχρονα τη φυσική ομορφιά του ξύλου χωρίς να ξεφλουδίζει, να φουσκώνει ή να σπάει.


 

                   Το VIVELUX είναι διαφανές βερνίκι  Θαλασσης εξωτερικής χρήσης, που προσφέρει μακροχρόνια προστασία και τονίζει την φυσική ομορφιά του ξύλου.

Εφαρμόζεται σε μαλακά και σκληρά ξύλα και συνιστάται ιδιαίτερα για σκάφη και κάθε είδους ξύλινες κατασκευές όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα.

Περιέχει φίλτρα UV για προστασία από την επίδραση την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και σχηματίζει μία σκληρή και ελαστική μεμβράνη, ανθεκτική στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 


 

 

 Ολα τα Βερνικια  Νεφτιου & Νερου

διατιθενται απο το καταστημα μας σε χιλιαδες αξιοπιστες

αποχρωσεις 

που δεν ξεθωριαζουν και δεν χανουν το χρωμα τους και την

 στιλπνοτητα τους.


                             

 

 

 Επιστροφη στην Αρχικη Σελιδα