ΒΙΒΕΧΡΩΜ Πλαστικα                       ΑΓΡΑΝΙΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ  
                                        ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β'  29
                                               ΠΑΓΚΡΑΤΙ
                                         ΤΗΛ.211-4065055                     

Καταλογος Προιοντων

Πλαστικα Χρωματα

(για Εσωτερικες Επιφανειες)
 Το SUPER NEOPAL είναι πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, που διακρίνεται για την μεγάλη του καλυπτικότητα,την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις. 

Εφαρμόζεται σε σοβά, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Δημιουργεί ένα όμορφο μάτ τελείωμα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

           

 

                                                             

 NEOPAL ECO είναι οικολογικό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας. Είναι άοσμο, δεν περιέχει αμμωνία και είναι ιδανικό για όλους τους εσωτερικούς χώρους που κατοικούνται. 

Δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες, όπως βαρέα μέταλλα, 

ελεύθερη φορμαλδεΰδη, αρωματικούς υδρογονάνθρακες. 

Διακρίνεται για την μεγάλη του καλυπτικότητα και απόδοση, την υψηλή του λευκότητα και φωτεινότητα, και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις. 

Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση  της φλόγας.

 

 

 

 

Το NEOPAL SILK FINISH είναι πλαστικό χρώμα πολυτελείας σατινέ, που δίνει βελούδινη υφή και διακρίνεται για το θαυμάσιο ομοιόμορφο άπλωμά του. Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε σπατουλαριστές επιφάνειες, σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, νοβοπάν, ξύλα. Δουλεύεται εύκολα και έχει υψηλή λευκότητα και μεγάλη καλυπτικότητα. Παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και στα απορρυπαντικά, στις αλλοιώσεις από το κάπνισμα και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM είναι μυκητοκτόνο πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας, για τη βαφή εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα μούχλας.                  Περιέχει ειδικές μυκητοκτόνες ουσίες που εμποδίζουν δραστικά την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων, σε χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς, όπως κουζίνες, μπάνια, ταβάνια, υπόγεια.                Διακρίνεται για την μεγάλητου καλυπτικότητα, την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις.           Δημιουργεί ένα όμορφο μάτ τελείωμα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο. Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της.

 


Το VIVE PROFESSIONAL πλαστικό είναι πλαστικό χρώμα                   εσωτερικής χρήσης, με πολύ καλές αντοχές στις δυσμενείς 

καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Δουλεύεται εύκολα και έχει μεγάλη καλυπτικότητα, ισχυρή                    πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. 

Αποτελεί την οικονομική και αξιόπιστη λύση για τους 

επαγγελματίες προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα

σε εξαιρετικη τιμη.

 

 

 

                  

 Ολα τα Πλαστικα χρωματα 

διατιθενται απο το καταστημα μας σε χιλιαδες αξιοπιστες

αποχρωσεις 

που δεν ξεθωριαζουν και δεν χανουν το χρωμα τους και την

 στιλπνοτητα τους.


  Επιστροφη στην Αρχικη Σελιδα