Welkom

Binnenkort verschijnt op het crowdfundingplatform Voordekunst mijn actie om de financiering van mijn altfluit rond te krijgen. Hou mijn website in de gaten voor updates of stuur mij een mailtje (maartjevalk@hotmail.nl). 

Onder de foto kun je alvast iets meer lezen! 


In 2011 maakte ik tijdens de Nederlandse Fluit Academie voor het eerst kennis met de grote, lage leden van de fluitfamilie: ik mocht toen de contrabasfluit bespelen tijdens een van de concerten en het zaadje voor een nieuwe liefde was geplant. In 2014 speelde ik altfluit in Miles Davis’ Sketches of Spain tijdens een project van het Koninklijk Conservatorium. Ik besloot toen te gaan kijken naar mogelijkheden om zo’n instrument zelf te bezitten, en ik hoop dit voornemen nu te gaan realiseren. Hoe meer het repertoire van de kamermuziekensembles waar ik in speel zich uitbreidt, hoe vaker ik de altfluit nodig heb. 

Het is voor mij helaas momenteel niet haalbaar een nieuw instrument zelf te financieren. Vorig seizoen begon voor mij met een enorme tegenslag: in september 2016 werden mijn fluit en piccolo gestolen in de trein. Ondanks het feit dat de daders opgepakt zijn, heb ik mijn instrumenten niet terug kunnen krijgen en de sporen liepen helaas verder dood. Met het geld van de verzekering ben ik een nieuw instrument gaan uitzoeken. Ik werd gelukkig weer verliefd op een prachtige fluit, maar dit instrument lag helaas boven mijn budget en dus heb ik bijna al mijn reserves moeten aanspreken. 

Ik hoop dat ik daarom met jullie hulp het bedrag dat Stichting Eigen Muziekinstrument mij heeft toegekend, kan aanvullen en ik zo'n schitterende altfluit van Eva Kingma kan bekostigen. 

Elke euro wordt evenveel gewaardeerd en er staan ook leuke tegenprestaties tegenover.