Over mij

Op 12-jarige leeftijd ben ik met vioollessen begonnen bij de vioolpedagoge Marijke Vos in Gouda. Na vijf jaar studie kreeg ik een plaats op de vooropleiding van het Rotterdams Conservatorium
en had daar les van dhr.Vaclav Novak, violist bij het
RPhO, en de vioolpedagoog Jan Hulst.

Ik ben in 1991 afgestudeerd als violist DM (Docerend Musicus) en heb sindsdien op verschillende muziekscholen in o.a. Bodegraven en Rijswijk lesgegeven, met name aan jongere kinderen en tieners. Ik begeleidde daar verschillende ensembles. Tevens was ik repetitor van het Gouds Jeugd Symphonie Orkest. Ik geef momenteel les als privé-docent les in Rotterdam-Nesselande, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel en vanaf het voorjaar 2011 ook in Renkum en omgeving.

Naast mijn lespraktijk treed ik ook veel op; ik speel veel kamermuziek in verschillende bezettingen. In orkestverband speel ik regelmatig in het strijkorkest ' Touché' van de Hongaarse violist András Czifra, waar ik ook als repetitor fungeer. Ik ben tevens repetitor van het Wageningse studentenorkest WSKOV o.l.v. Frank Adams. Daarnaast verzorg ik optredens met de Middeleeuwse volksmuziekgroep ‘Met Zak en As’ . Tevens is het het vermelden waard dat ik ook optreed als zanger/gitarist in verzorgings- en verpleeghuizen met speciale nostalgische muziekprogramma’s voor ouderen. (zie ‘optredens’)