Over mij

Op 12-jarige leeftijd ben ik met vioollessen begonnen bij de vioolpedagoge Marijke Vos in Gouda. Na vijf jaar studie kreeg ik een plaats op de vooropleiding van het Rotterdams Conservatorium en had daar les van dhr.Vaclav Novak, violist bij het
RPhO, en de vioolpedagoog Jan Hulst.

Ik ben in 1991 afgestudeerd als violist DM (Docerend Musicus) en heb sindsdien op verschillende muziekscholen in o.a. Bodegraven en Rijswijk lesgegeven, met name aan jongere kinderen en tieners. Ik begeleidde daar verschillende ensembles. Tevens was ik repetitor van het Gouds Jeugd Symphonie Orkest. Ik geef momenteel les als privé-docent les in Renkum en Rotterdam-Nesselande.

Vanaf 2004 ben ik ook werkzaam als muziektherapeut, eerst in Rotterdam bij de organisatie voor ouderen 'De Stromen' (nu Aafje), Humanitas en momenteel als ZZP'er bij verzorgingshuis 'Verburgt-Molhuysen' in Oosterbeek en bij de stichting 'De Zellingen' (Capelle aan den IJssel e.o.)

Daarnaast verzorg ik optredens met de Middeleeuwse volksmuziekgroep ‘Met Zak en As’ . Tevens is het het vermelden waard dat ik ook optreed als zanger/gitarist in verzorgings- en verpleeghuizen met speciale nostalgische muziekprogramma’s voor ouderen. (zie ‘optredens’)