Optredens

Naast de lessen die ik geef treed ik ook veel op. Dat doe ik in verschillende bezettingen en in verschillende muziek- stijlen, te weten;
 

Klassieke muziek

Als ik solo optreed met de viool, is dat vaak in combinatie met meespeel-cd’s. Het is een heel mooi medium; in mijn eentje kan ik verschillende gelegenheden muzikaal omlijsten. Of het nu gaat om een klassiek concert, stijlvolle receptie of gewoon een gezellig familiefeest, in welke stijl dan ook, klassiek, jazz, blues, folkmuziek, tango, nostalgie, het is allemaal mogelijk.


Gitaar
speciaal voor oudere bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen verzorg ik een nostalgisch muziekprogramma voor ouderen, met muziek van o.a. Eddie Christiani, Max van Praag, Lou Bandy en Louis Davids (kent u ze nog?). Tijdens het programma worden er bekende nostalgische meezingers ten gehore gebracht zoals ‘Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan’ en ‘Ben je in Rotterdam geboren’. Niet er alleen wordt er gezongen, maar er worden ook leuke feitjes, weetjes en anecdotes van vroeger verteld. Het is als het ware interactief; doordat de bewoners zich kunnen herkennen in de liedjes en over hun verleden gaan vertellen, ontstaat er een gezellige, ouderwetse sfeer!
  


Pop, Rock, Folk en Emo-Gothic muziek

Naast de klassieke ensembles speel ik nog in twee ensembles: coïncidences (Ierse Folkband), 'Met Zak en As' (Middeleeuwse/volksmuziek).

Bands die incidenteel een violist willen inhuren voor hun concert kunnen contact met me opnemen. Ik heb zelf apparatuur om een goede Rock-sound, soft-metal- of Emo-Gothic sound op de viool te maken.


met de coïncidences                                                                         

                                                                                                                   


Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekstAfbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, zittende mensen, tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, staande mensen, lucht en tekstAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een muziekinstrument bespelen, zitten, op podium, gitaar en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen op toneel en tekstAfbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen, baard en binnen
Ensemble

Sinds 2008 maak ik deel uit van een groep enthousiaste muzikanten die samen de middeleeuwse volksmuziekgroep 'Met Zak en As' vormen. In verschillende bezettingen, o.a. met draailier, doedelzak, trekzak, blokfluit en viool spelen we vrolijke, aanstekelijke middeleeuwse- en hedendaagse volks- en dansmuziek uit West-Europa. Of dat nu is voor verschillende culturele aangelegenheden, spelen in musea, voor een Rotary of gewoon voor een gezellig feest of aangelegenheid, het kan allemaal. Breng eens een bezoekje aan de site van de groep! Als u een stijlvolle muzikale begeleiding of omlijsting zoekt, bel of mail dan eens om te informeren naar de verdere mogelijkheden!
 
Zie ook: www.youtube.com/watch?v=pK--IeVmhwg

Meer weten, de cd van de groep bestellen of wil je een optreden boeken?
Mail olafborsboom71@
gmail.com of bezoek www.metzakenas.nl 
Comments