Wie is Lytse Theater Producties

Mijn passie, mijn dromen, mijn creatieve uitlaatklep, samen met anderen iets ontdekken, publiek laten verwonderen, publiek laten dromen, beelden toveren in hoofden................ dat is voor mij spelen met Verhalen en Theater

INEKE DE JONGH = Lytse Theater Producties

VERHALENVERTELLER THEATERMAKER&REGISSEUR DRAMADOCENT ** CV

In mijn werk sta ik keer op keer voor een mooie uitdaging:

"Van los zand een prachtig zandkasteel bouwen "

In 1983 ben ik afgestudeerd aan de AKADEMIE voor EXPRESSIE in Utrecht. (Nu HKU). Ik woon in Utrecht en werk aan 'de zandkastelen' door heel Nederland.

Verhalen vertellen De beelden die een verhaal oproepen nemen je mee, op een reis in je verbeelding. Verhalen zijn er om vertelt en doorgegeven te worden. Al eeuwenlang. Ze vertellen je vele levenswijsheden. Verhalen zijn er voor iedereen; oude en jonge mensen.

Wil je graag luisteren of zelf een verhaal vertellen? Ik vertel eigen geschreven- en bestaande verhalen. Ook geef ik workshops waarbij je uitgedaagd wordt zelf een verhaal te vertellen. Of kan ik meedenken over de vormgeving of eindregie van een verhaal dat jij wilt vertellen.

zie: Verhalen Stromen Stichting vertellen

Theater maken De spelers genieten. Het publiek leeft mee, applaudisseert. Ik geniet. We spelen de sterren van de hemel.

Geweldig om samen voorstellingen te maken en/of bestaande stukken te mogen regisseren. In de agenda zie je de lopende producties. En ik hoop er nog vele te kunnen maken. Je kunt altijd contact opnemen voor het *maken van een voorstelling. Voor of met kinderen of met volwassenen.De * eindregie van jouw voorstelling en * locatie theater. Nieuwsgierig geworden naar wat ik zoal heb gemaakt/gespeeld?

Theatervoorstellingen archief Locatietheater Agenda 2020 2021

TOF Toneel Wij maken kindervoorstellingen, die we op binnen en buiten locaties spelen. We kunnen een voorstelling maken passend bij je wensen Je kunt ook een bestaande lopende voorstelling boeken: Toftoneel Agenda 2020 2021 Lopende theater-activiteiten

Drama docent Dramadocent Studenten en kinderen uitdagen om verbeelding te gebruiken, te spelen, te durven.En dan ineeens pareltjes zien, stralende ogen.

Allerlei Ik heb ervaring met het maken van theaterdiners. En theatercoaching van koren. Ook werk ik als theatercoach voor spelers die zelf met het maken van voorstellingen bezig zijn en daarbij ondersteuning kunnen gebruiken.

Er zijn vele soorten zand en vele stranden om kastelen te bouwen.

Spannend is steeds weer om het zand te leren kennen, te ontdekken wat de juiste hoeveelheid water is om toe te voegen, waardoor al die losse korrels een schitterend kasteel worden. Het kasteel dat ik samen met de acteurs voor ogen heb.