Parkeren

Betaald parkeren. De binnenstad van de gemeente Leeuwarden is per auto goed bereikbaar. Niet overal kan zomaar geparkeerd worden. Er zijn parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Klik hier voor een overzicht van alle  parkeergarages in de buurt van de Lyndenhof. H0eksterend en Oldenhoofsterkerhof zijn het meest dichtbij. 

ParkeergaragesHoeksterend is geopend van maandag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 24.00 uur. Met een geldige parkeerkaart is uitrijden 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk. De garage is gesloten op zon- en feestdagen. Tarief: vanaf € 0,50 voor het eerste half uur tot € 2,00 (maandag tot en met vrijdag) en € 4,00 (zaterdag) per dag. 

P-garage Oldehoofsterkerkhof is geopend van maandag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 24.00 uur. Met een geldige parkeerkaart is uitrijden 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk. De garage is gesloten op zon- en feestdagen. Tarief: vanaf € 0,50 voor het eerste kwartier tot € 6,00 per dag.

Matrixborden.  Bij binnenkomt via één van de invalswegen in Leeuwarden, wordt u geïnformeerd over de parkeermogelijkheden, die worden aangegeven door middel van het parkeerroute-informatiesysteem. Het systeem houdt rekening met de situatie op het moment dat u bij de parkeergarage aankomt.