Home


Verblijven in het historische adellijke stadshuis gastenverblijf 'de Lyndenhof' in hartje Leeuwarden
Het gastenverblijf de Lyndenhof is ingericht voor langdurig verblijf. Aangenaam werken en prettig rusten midden in de binnenstad van Leeuwarden. 

Het historische hart van Leeuwarden biedt aan gasten vele verrassingen. Eén daarvan is Gastenverblijf ‘De Lyndenhof’,  gevestigd in een hofje in een eeuwenoud monumentaal herenhuis, waarvan de oudste resten stammen uit begin 1600. In de bijzondere serre en de voormalige zomerkeuken zijn met gevoel voor historie een stijlvolle zit- en slaapkamer ingericht (bijna 55 m²). Hoewel alle monumentale details bewaard zijn gebleven, is het comfort wel van 2011!

Om u in een luxe en ontspannen sfeer te laten genieten van alles wat het stadhouderlijke Leeuwarden te bieden heeft, is de suite op comfort ingericht. 

De tuinkamer met eethoek heeft openslaande deuren naar de tuin. In de aparte slaapkamer met een antieke biechtstoel (!) garanderen luxe, de boxspringbedden (210 cm) een weldadige nachtrust. De moderne badkamer is voorzien van een regen- en massagedouche, toilet en bidet, zachte badjassen en föhn.