Home

Verblijven in het historische adellijke stadshuis gastenverblijf 'de Lyndenhof' in hartje Leeuwarden

Gastenverblijf de Lyndenhof in Leeuwarden is tijdelijk niet in gebruik!
Guesthouse the Lyndenhof is temporarily not in use
 
Het gastenverblijf de Lyndenhof is ingericht voor langdurig verblijf. Aangenaam werken en prettig rusten midden in de binnenstad van Leeuwarden. Draadloos internet is gratis beschikbaar.

Het historische hart van Leeuwarden biedt aan gasten vele verrassingen. Eén daarvan is Gastenverblijf ‘De Lyndenhof’,  gevestigd in een hofje in een eeuwenoud monumentaal herenhuis, waarvan de oudste resten stammen uit begin 1600. In de bijzondere serre en de voormalige zomerkeuken zijn met gevoel voor historie een stijlvolle zit- en slaapkamer ingericht (bijna 55 m²). Hoewel alle monumentale details bewaard zijn gebleven, is het comfort wel van 2011!

Om u in een luxe en ontspannen sfeer te laten genieten van alles wat het stadhouderlijke Leeuwarden te bieden heeft, is de suite op comfort ingericht. De suite beschikt over gemakken als een minibar,TV, DVD, kluisje en draadloos internet. 

De tuinkamer met eethoek heeft openslaande deuren naar de tuin. In de aparte slaapkamer met een antieke biechtstoel (!) garanderen luxe, de boxspringbedden (210 cm) een weldadige nachtrust. De moderne badkamer is voorzien van een uitgebreide regen- en massagedouche, toilet en bidet, zachte badjassen en föhn. 

Kijk hier naar de foto's en klik hier voor een filmpje van GPTV over de Lyndenhof. En hier kunt u reserveren. En dit vinden onze gasten van een verblijf in guesthouse de Lyndenhof)

Wat gasten vonden van de Lyndenhof

  • 2011 | jun | Jan-Karel en Ineke van der Vlis uit Vlaardingen omdat het zo regende zijn we hier terecht gekomen. Het was erg fijn, en Ineke wilde helemaal niet meer terug naar de boot! Bedankt!
    Geplaatst 11 jul. 2011 02:27 door Marc Jacobs
  • 2011 | mei | Joop en Hanita uit Velp Dag Isabelle, wat een verassing toen we hier kwamen. Joop had eerst niets in de gaten en dacht dat we maar een dag zouden blijven. Hij kwam helemaal tot rust ...
    Geplaatst 11 jul. 2011 02:25 door Marc Jacobs
  • 2011 | mei | Jannie en Herman uit Vaassen Wij wisten niet dat Friesland en ook Leeuwarden zo mooi en ook leuk was. Bij toeval kwamen we hier in de Lyndenhof terecht en wat hebben we heerlijk geslapen in ...
    Geplaatst 11 jul. 2011 02:22 door Marc Jacobs
Berichten 1 - 3 van 97 worden weergegeven. Meer bekijken »