Eindklassement
 
1 CENTRUM
2 LUTLOMMEL  
3 MOVING  
4 PUIG MAJOR 
5 SYNDROOM
 
  
 Recreatief Volleybal Lommel
 
Liefhebbersvolleybal Lommel is een recreatieve volleybalcompetitie. In de sporthal van Lovoc (zie Locatie voor kaart) wordt een volledige competitie gespeeld tussen recreatieve volleybalteams.
 
Er wordt competitie gespeeld op elke zondagochtend (behalve schoolvakanties). Er zijn wedstrijden om 09:45. Op donderdag is er een mogelijkheid om te trainen. Echter, dit is zeker geen verplichting. De meeste mensen doen juist met deze competitie mee om niet teveel tijd kwijt te zijn aan hun hobby 'volleybal'.
 
Iedereen is welkom, onafhankelijk van waar je vandaan komt (en of je man of vrouw bent). Naast mensen uit Lommel, spelen er ook mensen mee uit Overpelt, Balen, Eksel, Hechtel, Neerpelt, tot zelfs uit Antwerpen toe. De meeste van de volleybalspelers zijn ex-competitiespelers dus er worden leuke wedstrijden gespeeld.
 
Er is altijd ruimte voor nieuwe spelers die zich willen aansluiten bij teams, of nog beter voor teams die willen meedraaien in de competitie. Ook gedurende het jaar is dit nog mogelijk. Neem contact op, of kom kijken op zondagochtend. De kosten zijn minimaal. Voor een heel seizoen zijn de kosten €35. Hiervoor ben je het hele seizoen verzekerd tegen kwetsuren.
ĉ
Liefhebbersvolleybal Lommel,
3 sep. 2010 02:15