Niteworks

Gezond voor uw hart


GEZONDHEIDSGIDS VOOR HET HART

Geef uw lichaam de beste voeding terwijl u slaapt! Het is van vitaal belang dat uw hart gezond blijft. Het Herbalife Healthy Heart programma is samengesteld met uw toekomst voor ogen. Als uw gezondheid u lief is zorg dan voor het volgende: overdag: Eet gezond - verlaag uw cholesterolgehalte door niet te vet eten. Zorg voor voldoende voedingsvezels door veel fruit en groenten te eten.  Houd uw vochtgehalte op peil. Drink elke dag acht grote glazen water.  Zorg voor veel lichaamsbeweging - zo bevordert u uw bloedsomloop.

  • zorgt ’s nachts voor een boost van het stikstofoxideniveau
  • L-arginine is een aminozuur dat het lichaam gebruikt om stikstofoxide te maken
  • foliumzuur helpt het bloed- en vatenstelsel te beschermen.

Stikstofoxide wordt gebruikt om ieder lichaamsdeel van bloed te voorzien. Stikstofoxide ontspant en verwijdt de bloedvaten waardoor een betere bloedcirculatie tot stand komt. Stikstofoxide kan, in combinatie met evenwichtige voeding en lichaamsbeweging, ook bevorderlijk werken voor een goede bloeddruk. Stikstofoxide is uiterst belangrijk voor een normale bloedsomloop. Het lichaam produceert overdag stikstofoxide, maar 's nachts neemt deze productie af. Bovendien wordt de aanmaak geringer naarmate u ouder wordt.

 

  • Niteworks poeder is samengesteld voor de levering van aminozuren die samen met antioxidanten assisteren bij de natuurlijke productie van stikstofoxide, dit is een belangrijk onderdeel van het programma “hart en Welzijn” van Herbalife.

 

  • Stikstofoxide is belangrijk voor de bloedtoevoer  naar de vitale organen, het reguleert de  bloedsomloop en zorgt ervoor dat de bloedvaten het hele lichaam voeden.

 

  • Stikstofoxide ontspant en verwijdt de bloedvaten, waardoor een betere bloedcirculatie tot stand komt. Het lichaam produceert overdag stikstofoxide, maar 's nachts neemt deze productie af. Bovendien wordt de aanmaak geringer naarmate u ouder wordt.

 

  • Hoe kom ik aan meer stikstofoxide?
    Als u zorgt voor een aanvulling van L-Arginine en L-Citrulline kan uw lichaam meer stikstofoxide produceren.Lichaamsbeweging en het eten van veel fruit en groenten bevorderen ook de productie van stikstofoxide.

 

Hoofdingredienten:
L-Arginine: natuurlijk aminozuur uit eiwit dat door het lichaam gebruikt wordt voor de productie van stikstofoxide.
L-Citrulline: aminozuur dat het lichaam aanzet tot het produceren van meer L-Arginine, waardoor er meer stikstofoxide geproduceerd wordt.
L-Taurine: semi-essentieel aminozuur aanwezig in eieren, zuivel, vlees en vis; speelt een grote rol bij de productie van stikstofoxide.
Ascorbinezuur semi essentieel(vitamine C): in water oplosbare vitamine die de productie van stikstofoxide versterkt.
ALfa vetzuur: helpt om stikstofoxide in het lichaam te beschermen.
Foliumzuur: helpt het bloedvatenstelsel te beschermen.
Citroenmelisse: werkt ontspannend.

 

#3150