Herbalife -

gratis advies

 


Als u wilt afslanken is het heel belangrijk dat u voldoende van het formule 1 poeder gebruikt!

Tip:

Afslankversnellende Supplementen

en

Aanvullende Supplementen

Voedingstrents
MIX IT !

DE KLASSIEKER DIE U MOET HEBBEN

Twee volle eetlepels in 250 cc vloeistof is noodzakelijk! (Half volle melk, soja-melk, magere yoghurt).
Wie de shakes niet sterk genoeg maakt gaat wellicht meer honger lijden en ook minder gemakkelijk afvallen met bovendien een mogelijke jojo-situatie tot gevolg. Wie zijn shake sterk genoeg maakt heeft minder kans op honger en gaat gezonder afslanken omdat het lichaam perfect gevoed wordt.
( 1 tot 3 bussen F1 per maand is toegelaten en normaal ).

Drink vooral uw twee liter mineraalwater verdeeld over de hele dag, om de afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen. (Koffie, gewone thee, frisdranken zonder prik, alcohol, mag u met mate drinken, maar tellen niet mee met de twee liter lichaamsvocht dat u nodig heeft! Sterker nog: deze onttrekken vocht aan uw lichaam ). Ieder mens is verschillend en zal ook anders reageren op het eten van Herbalife voeding. Omdat we meestal ongezond eten is ons lichaam belast met allerlei schadelijke stoffen. De eerste week met Herbalife zullen we daarom, door de ontslakking en zuivering van ons darmstelsel, mogelijk ongemakken gaan voelen. Die we kunnen bestempelen als 'ontwenningsverschijnselen'.
Lichte hoofdpijn, buikpijn, diarree of verstopping is niet abnormaal tijdens de eerste week maar lang niet iedereen heeft er last van. Anderzijds krijgt bijna iedereen door Herbalife een overweldigende energie en vitaliteit die al voelbaar is vanaf de tweede of de derde dag.

Lees ook:  Cola of water en klik vervolgens weer op de "terug" toets.

Waar u zeker rekening mee moet houden is dat de meeste Herbalifegebruikers de eerste twee weken geen of weinig gewicht verliezen maar wel reeds centimeters!!

Soms komt iemand zelfs een kilo aan tijdens die eerste twee weken. De oorzaak is de afbraak van vet en opbouw van spierweefsel. Spierweefsel weegt immers zwaarder dan vet! Het is daarom beter in de eerste twee weken uw omvang te meten en de centimeters in het oog te houden, in de plaats van te vertrouwen op de weegschaal. Na de tweede week begint iedereen gewicht te verliezen !

Wanneer iemand gezond wil afvallen is 3 à 4 kg gewichtsverlies per maand een goed gemiddelde. Het is goed om langzaam af te slanken zodat het lichaam zich gemakkelijk kan aanpassen aan het nieuwe gewicht.

Nadat u op een gezond gewicht bent gekomen stopt het afvallen automatisch. Om dat gezonde gewicht te behouden gebruikt u best één shake per dag als ontbijt. U mag echter ook twee shakes per dag blijven nemen als u, u zich daar goed bij voelt. Als u volledig stopt met Herbalife gaat u, zoals bij elk dieet, langzaam aan weer aankomen. Voor wie aanleg heeft voor overgewicht bestaat geen enkel dieet dat u maar tijdelijk kan toepassen, daarom is Herbalife vaak één van de weinige eenvoudige oplossingen als blijvend dieet.

Ervaring over energie

Ervaring over afvallen

 

PROBLEMEN MET AFVALLEN?

Ga de volgende punten eens na:

* Ik eet niet genoeg Herbalife Formule 1 maaltijd. (poeder)


* Ik drink niet minimaal 8 grote glazen water per dag = ongveer 2 liters. Zie: Speciaal over water en klik daarna weer op de "terug' knop

* Ik drink te veel melk.

* Ik drink veel alcohol.

* Ik eet te veel koolhydraten (aardappelen, pasta's, rijst e.d.)

* Ik te veel tussendoortjes (en dan vooral zoetigheden) Houd u aan het advies van uw begeleider, of overleg met hem/haar.

* Ik schep meer dan 1 keer de warme maaltijd op.

* Ik eet te weinig rauwkost.

* Ik eet te veel zoet fruit, vooral bananen en druiven, e.d.
(Bij honger eet je best veel appels, want daar slank je van af en het stilt het hongergevoel prima !

* Ik eet te weinig en honger mezelf uit.

* Ik gebruik veel medicijnen. Sommige medicijnen hebben als bijwerking dat ze de mensen laten groeien.

* Ik heb last van hormonen. (Overgang, anticonceptiepil) Herbalife Tang Kuei kan hierbij helpen ! ( zie productomschrijving
Tang Kuei

* Ik zit in een stress periode.

* Ik beweeg per dag niet genoeg.
voeding voor sportieve mensen

* Ik hou mij niet serieus aan het programma. (Ik smokkel veel lekkers tussendoor)

* Ik heb niet genoeg discipline, doorzettingsvermogen en geduld. (Bel een keer meer naar uw begeleider !)

* Mijn lichaam houdt veel vocht vast. ( Hoe zit het met uw zoutinname? ) - lees ook nog eens
GEZONDHEID EN VOEDING

* Ik let teveel op de weegschaal en niet op de centimeters. Vet en Spiermassa

* Anders ... ?

 

Krijg ik überhaupt een hongergevoel en wat doe ik ermee tijdens mijn afslankprogramma?


Herbalife raadt een hongergevoel tijds uw afslankprogramma af. We moeten natuurlijk wel een goed onderscheid kunnen maken tussen een hongergevoel en in zin of trek hebben om te eten en/of te snoepen!

Ook een goede tip is: "Wacht 15 à 20 minuten tijdens een hongeraanval". Gaat het over, dan was het waarschijnlijk een zin hebben in iets. Gaat het niet over? Eet dan iets, maar ....

Let op! Als u iets eet, eet dan iets luchtig! Eet vooral geen vette hap zoals chips en dergelijke.

We geven u een aantal tips om het hongergevoel te vermijden en te stillen:

- Maak uw voedingsshakes sterker! Normaal komt u met één bus maaltijdvervanger toe per maand, maar het zou kunnen dat u de shakes iets sterker moet maken op het hongergevoel te vermijden.
Een tot zelfs drie bussen zijn toegelaten per maand. U krijgt door grotere porties meer proteïne binnen en uw lichaam zal meer gaan verbranden en vandaar ook meer afslanken.

U kan ook extra proteïnepoeder PPP, toevoegen aan uw voedingsshake. Vooral interessant voor sporters en mensen die zware fysieke arbeid moeten leveren.


- Eet appels! Appels laten het hongergevoel onmiddellijk stillen en laten u bovendien nog extra vermageren omdat het lichaam deze appels moet gaan verbranden. Appels zorgen voor een duwtje in rug bij het afslanken!

- Neem extra Thermojetics Geel tabletten en /of Thermo Complete tabletten van Herbalife! Deze tabletten bevatten het mineraal Chroom en helpt om je suikergehalte op peil te houden zonder te verdikken en vermindert gevoelig de zin naar zoetighuid.
Bovendien is dit voedingssupplement nog goed voor de tanden, botten en beenderen, daar het ook calcium bevat. zie
Thermojetics geel - tabletten en Thermo complete

- Drink water!  Het kan zijn dat je geen honger, maar dorst hebt.  Let wel! Water ( Kan met thermojetics thee ) !!

Frisdranken bevatten meestal teveel suikers, koffie, thee en alcohol drogen juist het lichaam uit en weerhouden het afslanken!!

- Poets je tanden met tandpasta met muntsmaak. Dit doet vaak de trek in zoet verdwijnen.

- Geniet van de proteïnebars van Herbalife. Ze stillen uw honger op een gezonde manier!

Vraag, indien nodig, meer uitleg aan uw Shapeworks Coach !!

Hoe kan je eetbuien vermijden?

De meeste mensen storten zich op eten als ze te maken krijgen met een situatie die men niet goed de baas kan. Probeer uit te zoeken waarom u plots een drang hebt naar eten. Uit verveling? Stress? is het steeds op dezelfde plaatst en uur?  Probeer dan de situatie te veranderen. 
Als u bijvoorbeeld uit stress gaat eten? Zorg dan voor een afleiding of ontspanning op dat moment.

Met Herbalife ontzegt u uw lichaam niet van voedingsstoffen!

Luister naar uw lichaam en eet alleen als u echt honger heeft, niet als u lekkere trek heeft!!

 

 

Waarom constipatie en wat kunt u er aan doen?

 

Eerste hulp, help jezelf.

Algemeen:


Constipatie!

Constipatie kan gedefinieerd worden als de moeilijke passage van harde stoelgang of zeer weinig stoelgang maken. Het is heel variërend van persoon tot persoon hoeveel keer men stoelgang maakt.
Mensen maken zich vaak zorgen als ze niet regelmatig (1 keer per dag) stoelgang maken. Het is niet noodzakelijk 1 keer per dag stoelgang te maken om gezond te zijn en meerdere keren per dag gaan is ook niet abnormaal. Men kan enkel van constipatie spreken als het uitzonderlijk is voor de persoon zelf.

Hulpmiddelen:

- Eet goed uitgebalanceerde voeding met veel vezels (Herbalife)
- Drink veel (Minimum en gemiddeld 2 liter water per dag)
- Doe regelmatig aan beweging en vermijd lange periodes van inactiviteit
- Probeer laxeermiddelen te vermijden en gebruik ze zeker niet langer dan 2 of 3 weken, tenzij uw arts u anders adviseert.

Kontakteer uw arts indien:

- u buikpijn heeft
- De verandering in gewoonte van stoelgang maken reeds langer duurt dan 2 weken
- Er bloed in de stoelgang is, misselijkheid, braken, gewichtverlies, geen eetlust
- Hulpmiddelen niet hebben geholpen

Wat is het nut van vezels?

Concreet zijn het stoffen die door de verteringsappen niet vernietigd worden en dus op het einde van "het traject" nog bijna intact zijn. Je vindt ze in de meeste volkoren graanprodukten en in fruit en groenten en ook in de vezels & kruiden tabletten van Herbalife, de Aloë siroop en de Fiberbond tabletten. Vezels zorgen voor de reiniging van uw darmen, welke weer tot gevolg heeft, dat de voedingsstoffen beter kunnen worden genomen door uw lichaam. De darmvlokken in onze darmen gaan 'platliggen' als we ons slecht voeden, daardoor wordt het voedsel slechter opgenomen in ons lichaam. Door de darmen te reinigen met vezels, gaan de darmvlokken weer rechtop staan, met als gevolg dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. ( zie onderstaande tekening )

 Normaal zou u dagelijks rond de 30 gram vezels moeten eten, vaak komen we niet verder dan maximaal 17 gram. Het hangt wel een beetje van persoon tot persoon af. Ik wil er wel op wijzen dat een aanvulling van vezels steeds een positief effect heeft, maar een teveel aan vezels kan lijden tot opstopping, gasvorming en andere kleine ongemakken. Vezels brengt u daarom geleidelijk aan in je voeding en daarbij dient u voldoende te drinken.

Vezels zijn ook ideaal dus als hongerstiller. Doordat ze water opslorpen verbetert de stoelgang ook, en daar kan je wel wat last van hebben als je veel caloriearm eet.

Vezels verminderen ook de opname van cholesterol in de darmen en verminderen het gehalte in het bloed. Ze verlagen ook de hoeveelheid koolhydraten.

Vandaar dat men de
Fiberbond tabletten ook de "Smokkeltabletten" noemt. Deze absorberen het vet, alvorens het vet in het bloed kan opgenomen worden.

Herbalife en vezels! Verstopping?

Verstopping door het eten van Herbalife voeding en/of het nemen van Herbalife voedingssupplementen, komt bijna nooit voor.
We vernemen soms bij de opvolging en begeleiding, dat mensen een meer vaste stoelgang krijgen en een aantal mensen inderdaad spreken over opstopping / constipatie.

Herbalife voeding helpt je lichaam en je darmen te zuiveren en reinigen, waardoor de stoelgang beter geregeld wordt en de voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen door ons lichaam.

Vezels helpen dus bij het regelen van de stoelgang en zijn zeer goed voor de spijsvertering, darmen en stoelgang. Het zijn de tandenborstels van onze darmen!Herbalife heeft Vezel en kruidentabletten en Fiberbond als vezelssupplementen, die gebruikt worden bij de programma's en als afzonderlijke voedingssupplementen. Toch reageert ieder verschillend op vezels in het algemeen. Of het nu vezelsupplementen zijn of vezels in de gewone traditionele voeding.

Concreet met Herbalife:

Krijgt u een steviger stoelgang door het eten van Herbalife of het volgen van een programma?
En dan moet u werkelijk afwegen of het handelt over een opstopping, of dat het gaat over een stevigere stoelgang en het iets moeilijker naar het toilet gaan? Dit
komt mogelijk enkel voor tijdens de ontslakkingsperiode. In de eerste twee weken of maximaal een maand. De periode waar tijdens de producten helpen uw lichaam te zuiveren.

Zeer belangrijk!


Drink uw twee liter mineraalwater per dag. Het is sowieso voor een gezond mens noodzakelijk om tussen de 1,5 liter à 2 liter mineraalwater te drinken per dag. Voor afslankers en bij het eten van caloriearme voeding, is het nog belangrijker. De darmen moeten goed gespoeld worden waardoor verstopping zal hierdoor voorkomen worden en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen door uw lichaam.

Wat kan u nog doen en overwegen?

Als u zeker uw twee liter mineraalwater drinkt per dag en de opstopping blijft zich manifesteren, kan u nog volgende stappen ondernemen.

Het verschilt van persoon tot persoon, maar het volgende zijn gangbare senario's:

1. De vezeltabletten eerst reduceren naar 1 of 1/2 tablet per maaltijd en nadien weer opbouwen tot twee tabletten per maaltijd. Aldus geleidelijk aan in je voeding brengen, zoals reeds hierboven vermeld.
Zeker niet proberen volledig weg te laten !

2. het gebruik van vezeltabletten verhogen naar 3 à 4 tabletten per maaltijd.

3. De normale hoeveelheid van vezeltabletten blijven nemen (2 stuks/ maaltijd) en extra Fiberbond (fibercomplex) bijnemen en dit 1 à 2 tabletten Fiberbond.

Een niet eenvoudige opgave?

U heeft al snel resultaat (3 à 4 dagen), bij het veranderen van de hoeveelheden van tabletten of door het veranderen van het soort tabletten (Vezels & kruiden en/of Fiberbond of het nemen van Aloë siroop).
Het is beter dit goed uit te zoeken, want verstopping stremt het afslanken en bemoeilijkt het verbranden van de voedingselementen. (En verbranden = afslanken).

Indien u dus met verstopping te maken krijgt, kunt u dus deze oplossingen zelf uit te testen, tot dat u de ideale combinatie hebt gevonden. Nogmaals, iedereen reageert individueel in zo'n situatie.
En vooral, zoals ook vermeld in de inleiding, voldoende mineraalwater drinken!! 

Bovendien helpt het om Aloë Vera Siroop te mengen in uw mineraalwater. 

Het eten van kiwi's, citrusvruchten en druiven, meloen, .... helpt! Pas wel op met bananen, want deze stremmen mogelijk de stoelgang.

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife  Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsoefeningen, voldoende water en rust omvat.

Indien nog meer vragen en opmerkingen, aarzel niet met mij contact op te nemen! Het is beter om een keer meer bellen of mailen over dit onderwerp, dan te weinig.

 

 NOG EVEN HET VOLGENDE: