Nieuws‎ > ‎

Hard van Brabant

Geplaatst 11 dec. 2013 04:11 door Cor Wilders
Beste adventure racers!

Graag brengen we jullie op de hoogte van de eerste adventurerace van 2014, 5 en 6 april!

Hard van Brabant
We organiseren in dit eerste weekend van april een twee daagse adventure race. Verdeeld over 4 blokken (miniraces) van 4 uur race je met jouw team door Brabant met start en finish in Breda. Na elke minirace worden de tussenstanden bekend gemaakt! Halverwege is er een overnachting op een onbekende locatie, hier wordt ook gezamenlijk gegeten en is er ook tijd om met andere teams kennis te maken. 

Door de opzet van de race kan iedereen, van topteam tot debutant, het maximale sport en plezier uit de race halen. Ook uniek is dat er naast de standaard teams van twee personen (Race klasse) ook in teams van 3 of 4 kan worden meegedaan. In deze Fun klasse zijn er dan steeds twee teamgenoten actief. 

Informatie
Alle informatie over de race is te vinden op onze website is www.hardvanbrabant.nl en like onze Facebook (www.facebook.com/hardvanbrabant) pagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! 
De inschrijving is deze week geopend en speciaal voor de deelnemers die inschrijven vóór 1 februari is er een korting van € 10,- p.p.
Comments