Autokerhon tapahtumia

Syyskokous 2018 pidettiin maanantaina 22.10.2018 Rahakamarinkatu 1:n kerhohuoneessa. Alustuksen ja keskustelun aiheena oli kerhon huoltotilojen käyttö, työturvallisuus ja jätteiden lajittelu. 


Kevätkokous 2018 pidettiin maanantaina 23.4. 2018 Rahakamarinkatu 1:n kerhohuoneessa. 

Autokerhon 2017 syyskokous pidettiin 27.11.2017 Rahakamarinkatu 1:n kerhohuoneessa. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin. Autokerhon hallitus jatkaa entisessä kokoonpanossa, paitsi että puheenjohtajat ovat vaihtuneet. Uutena puheenjohtajana toimii Fred Olin ja varapuheenjohtajana Ari Savolainen.

Kokouksessa kuultiin VTT:n johtavan tutkijan Juhani Laurikon esitys autojen polttoaineista, dieselmoottoreista ja eri voimanlähteiden tulevaisuudesta ja todellisista ympäristövaikutuksista. 

Autokerhon 30-vuotisjuhla pidettiin lauantaina 7.10.2017 Ravintola Mestarikillassa. Juhlassa oli 44 eli n. puolet jäsenistä seuralaisineen, yhteensä 69 henkeä. Kerhon puheenjohtaja Matti Okkonen toivotti kaikki tervetulleiksi. Kerhon hallituksen jäsenenä alusta alkaen ollut kunniajäsen Pentti Pesola kertoi kerhon perustamisesta ja toiminnasta. Ruokailun ohessa nähtiin stand up-koomikon esitys.

Huoltotilan varauksia jaetaan  maanantaisin ja torstaisin 18.00 - 18.30.

                                                                     
Länsi-Pasilan autokerho on kaupunginosasidonnainen yhdistys, joka tarjoaa pysäköintiyhtiön osakaskiinteistöjen asukkaista koostuville jäsenilleen (vain heille) mahdollisuuden huoltaa ja korjata ajoneuvojaan lämpimässä ja valoisassa huoltotilassa vuodenajasta riippumatta. Kerhomme on Helsingin liikenneturvallisuusyhdistyksen ja Autoliiton yhteisöjäsen.
 
Tervetuloa em. länsi-pasilalaiset tutustumaan kerhon toimintaan paikan päälle päivystysaikana Pysäköintilaitos 5:een, os. Hannanportti 2. Jäsenhakemuslomakkeita saa päivystävältä autokerhon hallituksen jäseneltä hallilta tai pyytämällä Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n toimistosta Junailijankuja 11, Itä-Pasilasta. 

Autokerhon päivystäjän puhelinnumero on nykyisin
044 2444 226.

Autokerhon hallituksen kokoonpano vuonna 2018 on seuraava:
  - puheenjohtaja Fred Olin
  - varapuheenjohtaja Ari Savolainen
  - sihteeri Olli Nyyssönen
  - rahastonhoitaja Pentti Pesola  pentti.pesola@hotmail.com 
  - Moustafa Abdulaziz
  - Matti Okkonen
  - Jyri Runolinna
  - Pasi Sjöman
  - Timo Ylitalo

 
POSTIOSOITE:   Hannanportti 2 A, 00240 HKI
Postilaatikko on ajo-oven ja A-jalankulkuoven välissä.

https://sites.google.com/site/lpakautokerho/
Länsi-Pasilassa on 40 km/h aluenopeusrajoitus. Lisäksi on myös alueellinen pysäköintikielto .

Hannanportti