Syyskokous ma 27.11.2017 Rahakamarinkatu 1:n kerhohuoneessa

Autokerhon syyskokous pidetään maanantaina 27.11.2017 Rahakamarinkatu 1:n kerhohuoneessa klo 18.00.
Kahvitarjoilu ja huoltotilan ajanvaraus alkaa kuitenkin jo klo 17.30, joten tule ajoissa. Kutsu lähetetään erikseen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. toimintasuunnitelma, talousarvio ja hallituksen jäsenten valita (vuosittain puolet erovuoroisia). 


Autokerhon 30-vuotisjuhla pidettiin lauantaina 7.10.2017 Ravintola Mestarikillassa. Juhlassa oli 44 eli puolet jäsenistä seuralaisineen, yhteensä 69 henkeä. Kerhon puheenjohtaja Matti Okkonen toivotti kaikki tervetulleiksi ja kerhon hallituksen jäsenenä alusta alkaen ollut kunniajäsen Pentti Pesola kertoi tarkentuneita tietoja kerhon perustamisesta ja toiminnasta.


Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n hallituksen kokouksessa 17. maaliskuuta 1987 tehtiin 1. päätös valmistella autokerhon perustamista. Autopaikkayhtiön hallituksen työryhmä allekirjoitti perustamisasiakirjan 29. syyskuuta 1987.  Tiedotustilaisuus kerhon perustamisesta pidettiin 29. syyskuuta ja kerhon 1. vuosikokous pidettiin 9. marraskuuta SVUL:n tiloissa. Työryhmän valmistelema toimintakertomus, talousarvio ja jäsenmäärätavoite 50 jäsentä hyväksyttiin ja uusi hallitus nimettiin. 


Autokerho on perustettu antamaan Länsi-Pasilan autohallien osakas-asukaskäyttäjille edullinen mahdollisuus huoltaa autojaan hallitilojen sijasta kunnollisissa huoltotiloissa sekä kehittää omaa liikenneturvallisuuttaan ja harrastaa autoiluun liittyvää muuta toimintaa hallitusti yhdistyksen puitteissa. Vastaavia tiloja on syntynyt muuallekin Helsinkiin. Laitoksissa on ollut ajatuksena asukkaiden aktiivisuutta lisäävien yhteistilojen rakentaminen. Kaupunki on velvoittanut tonttien varaajat liittymään perustamiinsa pysäköintiyhtiöihin, ja tonttien vuokraajat ovat maksaneet liittymismaksut. Pysäköintilaitokset on luovutettu asuin- ja liikeyhtiöiden yhdessä omistamille autopaikkayhtiöille, ja autopaikat on vuokrattu asukkaille suoraan tai taloyhtiön kautta välillisesti. Kerhotiloja on taas vuokrattu suoraan asukkaille tai perustetuille yhdistyksille.


Tilaisuuteen lähetti kerholle terveisiä ja onnitteluja mm. aikaisempi ja kerhoa perustamassa ollut toimitusjohtaja Juha Leino sekä Helsingin liikenneturvallisuusyhdistyksen vt. toiminnanjohtaja Satu Lehtinen. Paikalla oli kerhon jäseneksi myöhemmin liittynyt Harri Kauppinen, joka oli valmistelemassa pysäköintiyhtiön perustamispäätöstä. Mukana oli myös useita kerhon hallituksessa aiemmin olleita jäseniä. Vapaan keskustelun lisäksi oli ruokailun lomassa yllätysohjelmana Stand Up-koomikko Tuula Kolehmaisen esitys, jossa ilmeni myös mielenkiintoisia yhtymäkohtia hänen työkokemuksiinsa Länsi-Pasilassa ja paikallistuntemukseensa.   Kiitos kaikille osallistujille mukavasta juhlasta ! 


Huoltotilan varauksia jaetaan taas maanantaisin ja torstaisin 18.00 - 18.30.

Kerhon postiosoite on Hannanportti 2 A,  00240 Helsinki. Postilaatikko on ajo-oven ja jalankulkuoven A välissä.
                                                                      
Länsi-Pasilan autokerho on kaupunginosasidonnainen yhdistys, joka tarjoaa pysäköintiyhtiön osakaskiinteistöjen asukkaista koostuville jäsenilleen (vain heille) mahdollisuuden huoltaa ja korjata ajoneuvojaan lämpimässä ja valoisassa huoltotilassa vuodenajasta riippumatta. Kerhomme on Helsingin liikenneturvallisuusyhdistyksen ja Autoliiton yhteisöjäsen.
 
Tervetuloa länsi-pasilalaiset tutustumaan kerhon toimintaan paikan päälle päivystysaikana maanantaisin ja torstaisin klo 18.00 - 18.30 välisenä aikana Pysäköintilaitos 5:een, os. Hannanportti. Jäsenhakemuslomakkeita saa päivystävältä hallituksen jäseneltä hallilta tai pyytämällä Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n toimistosta Junailijankuja 11, Itä Pasila. 

Autokerhon päivystäjän puhelinnumero on muuttunut,
uusi numero on 044 2444 226.

Autokerhon hallituksen kokoonpano vuonna 2017 on seuraava:
  - puheenjohtaja Matti Okkonen
  - varapuheenjohtaja Fred Olin
  - sihteeri Olli Nyyssönen
  - rahastonhoitaja Pentti Pesola  pentti.pesola@hotmail.com
  - Moustafa Abdulaziz
  - Jyri Runolinna
  - Ari Savolainen
  - Pasi Sjöman
  - Timo Ylitalo
 
POSTIOSOITE:   Hannanportti 2 A, 00240 HKI

https://sites.google.com/site/lpakautokerho/
Länsi-Pasilassa on 40 km/h ja 30 km/h -nopeusrajoituksia. Lisäksi alueella on aluepysäköintikielto. Huomaathan, että kun katukohtainen pysäköintirajoitus päättyy, jatkuu alueellinen pysäköintikielto jälleen.

Hannanportti