Autokerhon tapahtumia

Kevätkokous oli määrä pitää torstaina 26.3.2020, mutta koronavirustilanteen vuoksi kokous peruutettiin. Poikkeuslain 290/2020 perusteella kokous kuitenkin voitiin kutsua uudelleen koolle normaalin kokouksen pitoajan ulkopuolella ja kokous pidettiin 3.6.2020. Kokouksessa päätettiin sääntömääräisistä asioista ja annettiin hallitukselle vastuuvapaus vuodelta 2019.  Päivystyksiä on jatkettu koko ajan normaalisti.


Huoltotilan varauksia jaetaan nykyisin vain maanantaisin 18.00 - 18.30. Erityistilanteissa hallinvarausvuoroja saatetaan jakaa myös torstaisin. Niistä tiedotetaan näillä sivuilla sekä sähköpostilla jäsenille kuitenkin erikseen. 

                                                                     
Länsi-Pasilan autokerho on kaupunginosasidonnainen yhdistys, joka tarjoaa pysäköintiyhtiön osakaskiinteistöjen asukkaista koostuville autokerhon jäsenille (vain heille) mahdollisuuden huoltaa ja korjata ajoneuvojaan lämpimässä ja valoisassa huoltotilassa vuodenajasta riippumatta. Kerhomme on Helsingin liikenneturvallisuusyhdistyksen ja Autoliiton yhteisöjäsen.
 
Huoltotilamme on Pysäköintilaitos 5:ssä, os. Hannanportti 2. Jäsenhakemuslomakkeita saa päivystävältä autokerhon hallituksen jäseneltä hallilta tai pyytämällä Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n toimistosta Junailijankuja 11, Itä-Pasilasta. 

Autokerhon päivystäjän puhelinnumero on
044 2444 226.

Autokerhon hallituksen kokoonpano vuonna 2020 on seuraava:
  - puheenjohtaja  Fred Olin
  - varapuheenjohtaja  Ari Savolainen
  - sihteeri  Olli Nyyssönen
  - rahastonhoitaja  Pentti Pesola
      pentti.pesola@hotmail.com 
  - Moustafa Abdulaziz
  - Matti Okkonen
  - Jyri Runolinna
  - Pasi Sjöman
  - Timo Ylitalo
 
POSTIOSOITE:   Hannanportti 2 A, 00240 HKI
Postilaatikko on ajo-oven ja A-jalankulkuoven välissä.
Jalankulku tapahtuu parhaiten ovesta B. 

https://sites.google.com/site/lpakautokerho/ 
Länsi-Pasilassa on 40 km/h aluenopeusrajoitus. 
Lisäksi on myös alueellinen pysäköintikielto. 

Hannanportti