Datoer og navne på forskellige arrangementer rundt om i det ganske land
kan du finde i fx klub kalenderen eller nogle af dem i
Low Riders Car Club - Horsens. Vores gruppe på Facebook.Kender du til yderligere arrangementer, så giv besked, så de kan blive tilføjet i kalenderen.


Når de forskellige træf afvikles, Så håber jeg på, at vi igen og igen kan lever op til vores motto:
vi i LRCC kan, vi vil og vi bliver ved med det, som vi allerede gør.

Der er og bliver lagt billeder ind på Facebook siden : Low Riders Car Club- gruppen fra forskellige arrangementer.


HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK

Der afholdes  klubaften igen hver fredag fra kl. 18.oo

Cars and Coffee
13/8 - 17/9 - 15/10
fra kl. 18.00
Alle er velkomne.
Vel mødt

Praktisk:

Fredag har vi klubaften. vi spiser sammen fra kl. ca. 18-19. Barmanden bestemmer menuen: om det er hjemmebragt eller hjemmelavet. (Hver uge får man som medlem af LRCC en sms med info om, hvem der er barmand og på hvilket tlf.nr. man skal tilmelde sig spisning).

På klubaftnerne er der som regel et godt fremmøde, stemningen er høj og vi hygger os i hinandens selskab. Der kan bl.a. blive fortalt historier fra "gamle dage". Der kan fås ideer til, hvordan man lettest, billigst og ikke mindst hvor, at man kan få fat i reservedele.

Newsletter/ ref. fra medlemsmøder & ref. fra best.møder x flere om året sendt på mail eller i Messenger gruppen, nye bilblade x flere hver måned,
frisk kaffe på kanden og kolde øl/ vand i køleskabet. Ja der mangler ikke noget for at vi kan hygge os max.

Klubånden er altid i højsæde.

For vi i LRCC - vi kan, vi vil, vi gør og vi bliver ved....


Fortsat go' dag og vel mødt.

V8-hilsen Malene. 
Why You Should Join Our Club

Low Riders Car Clubs medlemmer står sammen og derfor er vi nået dertil hvor vi er i dag.

 

Vores klublokale brændte Skt. Hans aften 2007 og vi har derfor måtte finde et nyt klubhus, hvor vi har måtte lægge mange timers arbejde i.

Resultatet af vores arbejde er, at vi har fået nogle flotte lokaler, en dejlig hal og ikke mindst en stor lukket p-plads til vores store forkromede USA biler.

 

LRCC’s sammenhold opleves som stærk og vi mener selv, at der findes en god og solid klubånd.

Folk er hjælpsomme med gode råd eller med, at give en hjælpende hånd, hvis der er problemer med bilen.

 

Til klubaftnerne spiser vi bl.a. sammen, hygger os, læser div. blade, kigger på biler og er på internettet osv. .

LRCC fungere og er harmonisk, dette ses bl.a. ved fremmødet til de forskellige arrangementer.

 

Vi forsøger at tage os godt af nye medlemmer, så de føler sig velkomne fra første færd, det er også den tilbagemelding vi har fået, når folk er kommet i klubben gennem et stykke tid.

 

Vi bliver ved med at få nye medlemmer, hvilket er dejligt og det er også inspirerende at få noget nyt blod i klubben med nye ideer og biler.

LRCC er bredt repræsenteret mht. alder – der opleves at alle er lige gamle eller unge, når vi mødes om vores fælles interesse. I hvert tilfælde er alderen intet problem, når der bliver afholdt arrangementer eller der drøftes biler.

 

Det er ikke kun i klubbens lokaler vi er blevet flere, for LRCC er  næsten repræsenteret ved hver træf.

Folk ved nu, hvem vi er og hvor vi er , for vores banner står langs camp’en og flaget blafre i vinden og er højt hævet over campingvognene.  Så folk kan se: LOW RIDERS CAR CLUB, Horsens er ankommet

 

Klubben har anskaffet sig forskellige spillemaskiner, således at mindre børn der kommer med sine forældre i LRCC – ikke kommer til at kede sig. De kan bl.a. se film, spille playstationsspil, gå på internettet eller se diasshow på tv skærmen fra div. træf og arrangementer i LRCC.

 

Der bliver flere gange om året sendt diverse info ud, som omhandler, hvad der sker i og udenfor klubben. Alle medlemmer er velkomne til at komme med et indlæg. Det skal dog holdes i en ordentlig tone.

Vi afholder Medlemsmøder den sidste fredag i måneden. Her bliver der taget forskellige emner på og alle de fremmødte kan blive hørt og give sit besyv med.

 

Har du interesse i og lyst til, at blive medlem i LRCC, så mød op en fredag kl. ca. 19.30.

 

Vi i LRCC - vi kan - vi vil - vi gør og vi bliver ved !!

How can I get access to ”members”

Hvis du skal have adgang til "members" skal du oprette en Google profil og herefter sende dit G-navn til Malene eller Ulrik

Do you want to join the web-crew?

Har du som medlem af LRCC gode ideer til nye tiltag og fif til vores hjemmeside, så sig blot frem.

Eller vil du gerne arbejde med opdateringerne eller lign., så kan du blive grundigt oplært i systemet. Det kræver kun "gå på" mod og en PC med internet adgang. Send dit CV til Malle eller Ule.