TERVETULOA Uranukseen!

Lounais-Hämeen Uranus toivottaa sinut tervetulleeksi joukkonsa! 

Uranus on avaruusasioista kiinnostuneitten yhdistys. Uranuksen jäsenenä tapaat muita avaruusasioitten harrastajia ja asiantuntijoita, pääset kokoontumisiimme, kursseillemme, käyttämään havaintovälineitämme, harrastajien yhteisiin valtakunnallisiin tapahtumiin jne. 

Avaruusharrastus on hauskaa ja hyödyllistä 
Avaruusasioitten harrastus tarjoaa vaikkapa hienoja katseluhetkiä tähtitaivaan alla, mukavaa yhdessäoloa, antoisia hetkiä miettiessäsi mitä kaikkea avaruudesta on saatu selville tai mitä avaruuden valloittamisessa nyt on menossa. Toiset siis katselevat tähtitaivasta, toiset seuraavat avaruusasioita scifinä, jotkut valokuvaavat, jotkut miettivät syntyjä syviä, jopa opiskelevat ja ottavat itselleen jonkun avaruusalan lukuisista mahdollisista ammateista. Harrastuksessa ei tarvita välineitä. Niitäkin Uranuksella kyllä on tähtitornista alkaen. 

Avaruusasiat ovat - osin huomaamattomina - mukana melkein kaikessa. Tutkija laski käyttäneensä tavallisessa arkielämässään 40 tavalla satelliitteja jo aamupäivän kuluessa. Avaruusasiat ovat mm. luonnontieteitten ja tekniikan ytimessä ja niin muodoin myös nopeimmin kehittyvää osuutta tulevaisuuden rakentamisessa.

Tutustu kerhon tarjontaan tällä sivustolla. Alla muutama linkki avuksi:


Yleisölle avoimet havaintoillat ja kerhoillat


Uranuksen Facebook-sivut