Keresőoptimalizálás - SEO

Mire jó a keresőoptimalizálás?

Az online megjelenés számos formában létezik - leggyakoribb formája a weboldal, honlap illetve a blog és fórum. A legtöbb weboldal tulajdonosa csak utólag gondol a honlap promóciójára - sokszor elég későn kapcsolnak a webmesterek is - de előbb utóbb mindenki megismeri a kereső optimalizálás fogalmát.

A szép design és a működő funkcionalitás sokszor nem elég. Ha a weblap fenntartójának korlátlan pénzügyi lehetőségei vannak, akár offline hirdetési formákat is választhat - print megjelenés, tv vagy rádió reklámok esetleg szórólap vagy éppen a névjegykártya is szolgálhat reklámfelületként - eltérő árazással és hatékonysággal.

Akik kicsit beleássák magukat az online megjelenés témakörébe, hamar rájönnek hogy fizetős reklámok szép számban vannak - banneres megjelenés, profil oldal készítés egy bejáratott oldalon vagy éppen a ppc alapú adwords és egyéb hirdetési rendszerek készen állnak a reklámozási költséggel számoló weboldal tulajdonosoknak. A google seo egy hosszzabtávú befektetés - a sikerhez nagyon sok tapasztalat és ismeret szükséges...

A barkácsolni kedvelők kiderítik, hogy a google kereső találati oldala befolyásolható keresőoptimalizálás művelettel - sok anyag van az interneten arról hogyan is lehet elérni a jó helyezéseket. persze a feladat ennél sokkal sokrétűbb - az alapokat bárki elsajátíthatja és végül is a puding próbája az evés.

A jól tájékozottak tudnak arról is hogy a keresőoptimalizálás során hogyan kell a jó kulcsszavakat kiválasztani, felvillan a konverzió optimalizálás képe is - rájönnek, hogy nem elég a sok látogató - értékesíteni is kell. Ahhoz pedig ismerni kell a látogatók igényeit, viselkedésüket a böngészések során és konvertálni kell őket.HOME - KERESŐOPTIMALIZÁLÁS - KONYHABÚTOROK - WELLNESS HÉTVÉGE - ONLINE GAMES
Comments