Tervetuloa Lohjanjärven suojeluyhdistyksen sivuille!

Lohjanjärvi on eteläisimmän Suomen ja Uudenmaan maakunnan suurin järvi, jonka valuma-alueella asuu yli 50,000 ihmistä. Varsinkin teollisuuden ja maatalouden aiheuttamat päästöt ovat heikentäneet vakavasti vesistön tilaa.

Lohjanjärven Isoselkä Selkäsaarista katsottuna


Lohjanjärven suojeluyhdistyksen tarkoituksena on edistää Lohjanjärven suojelua. Yhdistys seuraa Lohjanjärven tilan kehittymistä ja osallistuu julkiseen keskusteluun järven käytön suunnitelmista sekä vaikuttaa polittisiin päättäjiin. Järjestämme keskustelutilaisuuksia ja asiantuntijaesitelmiä. Suojeluyhdistys organisoi ja osallistuu järven tilaa parantaviin hankkeisiin - esimerkiksi hoitokalastukseen, ja suojavyöhykkeiden perustamiseen.

Suojeluyhdistykseen ovat tervetulleita kaikki järven suojelusta kiinnostuneet. Näillä sivuilla saat lisätietoa toiminnastamme sekä Lohjanjärvestä.
Sivuston sisältö ja kuvat © Lohjanjärven Suojeluyhdistys r.y. Käyttö ilman lupaa kielletty.

Uusimmat ilmoitukset

  • Yhdistys osallistuu Porlan järviluontoseikkailun järjestämiseen la 16.6.2012 Porlan järviluontoseikkailu16.06.2012 10:00 - 14:00Koko perheen järviluontoseikkailu Porlassa, Lohjalla LA 16.6. klo 10-14. Tervetuloa seikkailemaan!Paikka: Porla, LohjaKulku Porlaan tapahtuu Liessaarenkadun puolelta ...
    Lähettänyt 6.6.2012 klo 0.22 Lohjanjärven Suojeluyhdistys
  • Lohjan järvipäivät ja Lohjanjärvi Lohjanjärvi – Uudenmaan suurin järvi Lohjan järvipäivät vietetään Lohjanjärven itärannalla, Aurlahden rannassa. Järvialue ulottuu täältä 10-15 km lounaasta-luoteeseen. Se on runsas kalastoltaan ja kasvillisuudeltaan, sen vesissä ja rannoilla elelevät ...
    Lähettänyt 16.6.2011 klo 10.03 Lohjanjärven Suojeluyhdistys
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/3. Näytä lisää »