1, LOGI-VÁR fajáték termékismertető

LOGI-VÁR Logikai Várépítő Játék sajátossága hogy mindössze 5 alkatrész típust tartalmaz. Az építő elemek egyszerűen egymásba illeszthetők, nincs szükség ajtó, ablak, tető és egyéb az építkezést lassító és nehézkessé tevő összekötő alkatrészre.

A kis gerendákon található bemélyedések speciális kialakításának köszönhetően az óvodás - iskolás gyerekek a legegyszerűbb építményektől (kerítés, őrtorony) a legbonyolultabb konstrukciókig (katedrális, helikopter makett) bármilyen térbeli alakzatot összeállíthatnak.

Natúr fajáték alkatrészeinek elmozdulását csapolás akadályozza, ezért a fakockánál jóval stabilabb, öntartó szerkezeteket készíthetnek a kis ácsmesterek. Segítség képen minden 86 elemes egységcsomag fajáték tartalmaz egy 12 oldalas tájékoztató füzetet és egy 2 oldalas prospektust.

Építési tippek a kreatív fa építőjáték használatához: háztető építés

Jobb és bal oldali fotón (minden kép rákattintással nagyítható) látható néhány egyszerűbb, óvodások által is könnyen megépíthető háztető variáció.

Fönti képen épülő székállást profi ácsoknak javasoljuk. Háztető építéséhez, cserepezéséhez a képgaléria több száz fotója között tucatnyi módszert tanulmányozhatnak a gyerekek. Kisebbek először többnyire lapos tetőt építenek. Kézügyességük, kreativitásuk fejlődésével és a játékban rejlő nagyszámú variációs lehetőség kihasználásával későbbikben már székállást, nyeregtetőt is képesek lesznek összeállítani.

Ajándék ötlet fiúknak: vízi, légi, közúti járművek


Ajándék ötlet lányoknak: játék állatok, babaszoba bútorok.

Logikai építőjátékból az alkotó fantázia segítségével sokféle járművet tudnak a kisiskolások összeszerelni. Egy-egy jól sikerült jármű makettet a játék befejeztével is érdemes lehet egyben tartani szobadísznek, valamint az alkotás későbbi továbbfejlesztése céljából.

Helikopter leszállópálya (fönt)

Terményszállító teherautó (bal oldali kép)

Zárt felépítménnyel is összeállítható a járgány. Fajátékok alkatrészeiből pótkocsi is megépíthető amit a teherautó után akaszthatnak az iskolás gyerekek.

Favonat (jobb old. fotó)

Fakutya (fönt)

Kreatív óvodás - iskolás gyerekek transformers robotot esetleg a trójai faló modelljét is összeszerelhetik a fajáték alkatrészeiből.

Lányoknak babaszoba bútorok

Asztal, szék, konyhaszekrény, franciaágy és bármi más bútor amit az asztalos mester kitalál.

LOGI-VÁR kreatív fajátékok fiúk és lányok részére egyaránt javasolt.

Fajáték babaház készítéséhez vagy babaszoba komplett bebútorozásához is felhasználható.

Működőképes makettek, modellek készítése

Házépítő játékhoz kiegészítő eszközként az építkezések során használható ceruza, befőttes gumi, parafa dugó. Óvodai csoportszobában, otthon található műanyag vagy fajátékok, állatfigurák kombinálásával farm, állatkert összeállítására van módjuk a kis palléroknak.

Haditechnikai eszközök fiúknak (fönt)

Várostromhoz a katapult, faltörő kos, ostromágyú és az ostromtorony mellet a nyílvető gép - balliszta- is nélkülözhetetlen harci eszköz.

Kerekes kút (balra)

Ceruza forgatásával a vödröt ki lehet emelni a kerekes kútból.

Szélmalom makett (jobbra)

Szélmalom egy domb tetejére épült, lapátja forgatható, farmgazdaság része.

Ötletek terepasztal építéshez

Garázs alagút

)Óvodások kedvenc építmény típusa.

Vasúti pályaudvar (fönt)

Fajátékok gyerekszobában vagy csoportszobában található favonat szettel, modellvasúttal, fa kirakóval összeépíthető.

Híd - aluljáró, terepasztal építő játék (jobbra)

LOGI-VÁR fajátékok játékautókkal és egyéb óvodás játékkal jól kombinálható.

1 készlet Logikai Várépítő Játék

Faház mérete: kb. 30 × 25 × 30 cm.

1 garnitúra konstrukciós játékból gyerekek a fotón látható faházat, és annak többféle változatát alkothatják meg. Készletek többszörözésével az építési variációk is növekednek.

2 egységcsomag fajáték (172 elem)

Otthoni használatra javasolt mennyiség. 2 csomag fajáték már összetettebb építmények, áthidalások megépítését is lehetővé teszi.

3 csomag fa építő játék (258 elem)

Ekkora építőkészlettel egyszerre több építész csoportmunkában is tud dolgozni. Minden alkalommal egy új építési ötlet kipróbálására lesz módjuk a gyermekeknek.

4 garnitúra fajáték (344 elem)

Favár mérete: kb. 60 × 60 × 60 cm.

Profi építészeknek otthoni játékra ezt a fajáték mennyiséget ajánljuk. LOGI-VÁR logikai építőjáték egyedi ajándék ötlet kicsiknek és nagyoknak születésnapra, névnapra, karácsonyra. Klasszikus faépítő minden korosztálynak javasolt, nagyszerű szórakozást nyújt a család minden tagjának, így szülők és nagyszülők is belefeledkezhetnek a gyermekekkel közös időtöltésbe.

Elérhetőségünk, fajátékok ára, megrendelés: 5. oldalon.

Tovább a 2. oldalra