Bli medlem


Hur kan du vara med?

Loesje är en förening som bygger på eget initiativ, engagemang och ansvar. För att lyckas förändra samhället måste man börja inifrån sig själv och leva som man lär. Vi bör ha stark vilja, stort mod och vara positiva. Det är viktigt att se olikheter som möjligheter i stället för som problem. Våga förvänta dig det oväntade! När vi är som mest öppna och positiva kan det börja hända saker.

Är du intresserad av och entusiastisk till att ta ett ansvar i världen och förbättra den? Vill du bidra med idéer, ta initiativ, samarbeta, träffas och delta? Bara din fantasi kan sätta gränser (och inte ens den!)
Loesje är vad du gör det till och det är bara du som kan göra det!

Anordna en texthelg, ha en Loesjekonsert, en gatuteater, bjud in dina Loesje-vänner på äppelpaj, hjälp till med bulletinen, klistra självklart affischer, hjälp till med kontorsarbetet eller åk till (Namibia?) och hälsa på Loesje där.

Allt beror på dig och vad du vill. Fler människor med initiativ innebär fler idéer och höjer kvalitén på det vi gör. Små som stora initiativ välkomnas varmt.Medlemskap gratis -- men prenumerera gärna på bullen

Som medlem får du komma på kongresser och sommarläger. Medlem blir man om man vill!
För att få "bullen" - Loesjes bulletin - hem i brevlådan kostar det dock 150 svenska kronor som kan sättas in på Loesjes postgirokonto: 760214-7

Skriv namn och adress på inbetalningskortet och gärna också ditt telefonnummer och din epostadress.

Man behöver inte vara medlem för att kunna delta i Loesjes texthelger, för att skriva ut affischer eller klistra. Medlemskap krävs endast för att delta i kongresser och internationella läger.

De e bare å skriv!
Epostadress:  eller via Loesjes mailinglista. Genom listan får du reda på vad Loesje har för sig runt om i landet och får lätt kontakt med andra Loesje-aktiva nära dig.

Loesje
Box 3071
580 03 Linköping