La burra carregada de medalles

Març del 2015

200x150 cm.

Llana brodada sobre lona de cotó.


La burra carregada de medalles fa referència a una acció que l’artista  Paz Muro va realitzar l'any 1975. Va pujar a una burra engalonada com si fóra una heroïna i va passejar pels carrers del poble mentre feia una entrega de les medalles que portava. D'aquesta forma feia referència a les condecoracions institucionals del govern a les feministes de la postguerra, criticant la falsedat d’aquests reconeixements puntuals, mentre que en el dia a dia continuen establertes pràctiques que perpetuen la repressió de la dona dins la societat patriarcal.


  Brodant la revolta, La burra carregada de medalles, Lluci Juan, 2015
 Llocs on s'ha brodat:


• Ontinyent ( València), dia de la dona treballadora. Amb els col·lectius “La Vall Violeta” i  l’assemblea de dones Merudes, sorgida a l'ateneu popular “Ca la Mera


Reportatge fotogràfic de la jornada "Combat contra el patriarcat i d'altres activitats" organitzat per "La Vall Violeta". Fotos de Paula Felipe Guillem: 


 
 


Brodant la revolta, La burra carregada de medalles, Lluci Juan, Foto Paula Felipe Guillem


 • Aielo de Malferit (València) en diferents llocs del poble: al Mercat Municipal, la Central hidroelèctrica, a l’entrada de l‘Ajuntament i l'Hospital de la Beneficència. 


Bordant la Revolta, cartell mercat Aielo de Malferit 2015, La burra carregada de medalles, Lluci Juan   


Comments