Brodant la RevoltaBrodant la revolta és un projecte participatiu d'art contemporani que consisteix a eixir al carrer per brodar pancartes amb missatges feministes i de consciència de gènere.

L'activitat del brodat ha estat assignada tradicionalment al gènere femení, ja siga en el nucli familiar -per cobrir les necessitat familiars- o en les primeres activitats remunerades, condicionant l'educació i el lloc de la dona en la societat. Però en aquest cas l'acció de brodar es fa en l'espai públic: mercats, places, parcs...

Un dels objectius és que a partir de l'activitat del brodat aquest projecte es convertisca en un lloc de reunió de dones de diverses generacions per tal que puguen compartir inquietuds. Les més grans tenen un gran coneixement del brodat i es senten atretes i valorades en veure que un grup de joves està realitzant aquesta activitat. Això les convida a seure i compartir la seua saviesa, alhora que s'interessen per allò que estan brodant. És aleshores quan les més joves expliquen el perquè d'aquesta activitat.

Aquest perojecte te un format de taller pràctic de caràcter col·lectiu que té com a resultat una tela briodada amb una consigana feminista. 

 
   
Brodant la revolta, La burra carregada de medalles, Ontinyent, Lluci Juan


Totes les teles formem part de la col·leció de Brodant la Revolta, que periódicament és exposada mostrant els nous treballs. 

6é art al carrer Picanya. Dones de Picanya. Brodant la Revolta. Lluci Juan.
Brodant la Revolta exposat a la Boblioteca Pública de Picanya, 2018. Aquestes són totes les teles que formen part de Brodant la Revolta. Per a saber més de cadascuna d'elles fes click en els títols. 
 Dona empoderada, Brodant la Revolta, Lluci Juan

 Brodant la revolta, La burra carregada de medalles, Lluci Juan, 2015
Feminismes plurals, brodant la revolta, Lluci Juan
  Dona empoderada
Gener 2015
150x100 cm.
 Llana i acrílic sobre lona de cotó.

Març del 2015

200x150 cm.

Llana brodada i pintura sobre lona de cotó.

 Feminismes plurals
Febrer 2016
220x150 cm.
Llana, tela i puntura sobre lona de cotó.
 Sahara dona, lluita, Resistència, Brodant la Revolta, Lluci Juan, València
  Brodant la revolta, Juntes som imparables, Lluci Juan
 Brodant la revolta, Volem igualtat, Lluci Juan
 Sahara Dona Lluita Resistència
Maig 2016
200x150 cm.
Llana, tela i puntura sobre lona de cotó.