////////PROJECTES///////


   
 

 

Està situat a la població natal de Lluci Juan i està unit a la seua vida, dificultats de l'inici de la trajectòria professional com artista visual i les dificultats que marquen i determinen a tota una generació que frisen per viure per ells mateixos, per independitzar-se.

-
 

És un projecte multidisciplinari on es relaciona la història de l’espai de treball de l’artista amb el temps que porta vinculada a ell.

Lluci Juan reflexiona sobre aspectes micro-polítics que afecten a una jove artista visual en la situació de crisi econòmica i social del 2008 i com el medi on vivim ens defineix.

Les ferides del taller està format per sèries: Les ferides (fotografia), El terra (vídeo), Catarsi (acció), Registres intangibles (instal·lació) i els Imaginaris topogràfics (pintura).
-

 

És un projecte participatiu amb les veïnes de diferents poblacions rural o barris antics perquè ens conten les seues vivències en l'espai públic de pobles i ciutats. L'origen d'aquesta proposta és donar veu a la població femenina per posar en valor la seua tasca indispensable per al desenvolupament de la societat i que tantes voltes ha estat amagada.
-
   
       
  Brodant la revolta

Brodant la revolta és un projecte participatiu d'art contemporani que consisteix a eixir al carrer per brodar pancartes amb missatges feministes  de consciència de gènere. 
-
  Macroprecarització cultural

Els estudis demostren la precarietat econòmica que pateixen les artistes de la seua activitat professional.

Acció portada a terme durant un festival d'art on Lluci Juan treballava com a cambrera (activitat remunerada) i repartia el currículum d'art, on la major part de les activitats han estat no remunerades. 
 
-
  Malabar d'artista

Metàfora i reflexió sobre la llibertat creativa de l'artista i els condicionants de la seua pràctica. Consisteix en una acció basada en el joc de malabars dels pals xinesos. Cada pal porta inscrita una paraula vinculada al procés creatiu, encara que moltes d'elles no les relacionaríem en un primer moment partint de la idea romàntica de l'artista creador. 
-

       
     
Talent Visible

Lluci Juan comissaria l'exposició d'artistes vinculats a Aielo de Malferit. Una aposta ferma per dinamitzar i reforçar la creació artística més enllà dels grans centres culturals en recerca d'una societat més justa considerant la cultura com un dret 
fonamental i donant suport a creadors arreu del territori

-