Curses populars a Girona, Osona i el Berguedà

 La Lliga Nord    Curses 2018   Reglament    Resultats     Classificacions    Fotografies    Premsa    Palmarès

Gurb tancarà la Lliga Nord-O 2018.-

L'UE VIc ha confirmat que el dissabte 17 de novembre es farà la cursa de Gurb- Sant Roc Vespella, que serà la darrera puntuable per a la Lliga Nord-O 2018. El campionat C1 masculí i la resta de podis de les altres categories es decidiran doncs, a la cursa d'Osona. 

Tant aviat tinguem informacions, us les farem arribar. 

Ja tenim 3 campions de la Lliga Nord-O 2018.-

Pendents de que l'UE VIc conifrmi quan i on es fa la darrera prova del campionat 2018 (Aiguafreda serà seu dels Relleus de Copa Catalana i el 2 de desembre es disputarà l'Sprint també d'aquesta competició a Tossa de Mar), ja tenim tres campions decidits després de la cursa d'Olot. Només la categoria C1 Masculina haurà d'esperar fins la darrera prova per conèixer el guanyador. 

A C1 femení la guanyadora ha estat Meritxell Freixas (CE Taradell) amb molta autoritat i gairebé 300 punts més la que següent corredora. A C2 femení el primer lloc ha estat per la també osonenca Rosa Maria Sanjaume (UE Vic). I a C2 masculí el guanyador ha estat en Xavier Gruart (Aligots Girona) que també ha estat l'únic corredor de totes 4 categories en disputar totes les curses. 

Els quatre podis encara estan oberts i en totes 4 categories no es decidiran fins la darrera cursa.