Funcionament i normes de les lligues:

NOTA: Tot el lloc web està obsolet, encara que tot està actualitzat, degut a que jo (Adrià) no he pogut continuar amb aquest projecte degut al canvi d'escola (CEIP Les Palmeres --> St. Paul's School). Deixo tota la web per a futures referències i per a poder-la visitar.
Funcionament i normes de la lliga de gols:

Primer els nens que vulguin participar s'inscriuran. Després, alguna hora del pati es farà el sorteig. El sorteig consisteix en unes paperetes amb el nom dels participants que s'aniran traient d'una en una. Escriurem els noms en l'ordre que ha sortit. Els 4 primers formen un grup, els 4 de després un altre i així successivament fins que s'acabin de treure totes les paperetes.
El primer dia jugarà un grup, el següent un altre, fins que tots els grups hagin participat. Els dos primers de cada grup (ordenant per el nombre de gols) es classifiquen a quarts de final (si participa molta gent pot ser serà vuitens de final). En cas d'un empat llavors es farà un desempat. Si empaten una altra vegada llavors es tornarà a fer el desempat. En cas de fer molts desempats es farà el partit a "Gol de Oro". El "Gol de Oro" consisteix en que el primer que fica gol guanya. Ara toca quarts de final, fets tots els desempats. Es faran els partits seguint el patró indicat (per exemple primer del grup A contra el segon del grup C), un per dia. Qui guanya els quarts de final passa a semifinals i qui guanya la semifinal passa a la final. En cas d'empat a quarts de final o a la semifinal llavors es farà lo indicat anteriorment (desempat o "Gol de Oro"). Qui guanya la final és el campió de la Lliga de Gols. Si hi ha un empat en la final llavors es farà un desempat totes les vegades que calgui, fins que algú guanyi (no hi ha "Gol de Oro"). També es farà un partit per la tercera posició.

Funcionament i normes de la minilliga de gols:

La minilliga de gols és una variació de la lliga de gols. Hi hauran dos grups: l'A i el B que es decidiran fent un sorteig. El sorteig consisteix en unes paperetes amb el nom dels participants que s'aniran traient una a una. El primer serà del grup A, el segon al B, el tercer a l'A i així successivament fins treure l'última papereta. És clar hi haurà el mateix nombre de gent en el grup A que en el B. La primera setmana juga el grup A i la setmana següent juga el grup B. L'últim de cada grup (ordenant per ordre de gols) queda eliminat. En el cas de que quedin últims tres o més jugadors, es farà un desempat a "Gol de Oro 2". El "Gol de Oro 2" consisteix en: Qui fica gol es salva del desempat, però, quan quedin només dos persones, aquestes seran eliminades del joc. Quan s'acaben els desempats seguim jugant una setmana l'equip A i l'altra el B. Quan queda només una persona a cada grup llavors es farà la final del guanyador de l'A contra el del B. Qui guanya és el campió. En el cas d'empat es jugarà a "Gol de Oro". El primer que fica gol guanya.

Funcionament i normes de la lliga de porters:

Primer es farà un sorteig. El sorteig consisteix en unes paperetes amb el nom dels participants que s'aniran traient una a una. Els dos primers s'enfronten, els dos següents també i així successivament. Qui guanyi de la primera parella juga contra la segona, i qui guanyi de la tercera parella contra qui guanyi de la quarta. L'Adrià tindrà una taula de puntuacions. Posarà nota a cada comportament del porter (per ex: parades, xuts...). D'aquestes notes farà una mitjana, que és la nota total. S'aniran fent enfrontaments fins que només quedi una persona. Aquella persona guanya la lliga de porters.

Premi al millor porter:

L'Adrià farà de jutge. Qui vegi que és el millor porter li dona el premi.
Comments