Uitslagen‎ > ‎2015‎ > ‎Nieuws‎ > ‎2013‎ > ‎

Nieuws vanuit Amerika

Geplaatst 1 jul. 2013 10:50 door Lisa Top   [ 1 jul. 2013 10:50 bijgewerkt ]

1 juli 2013

Hoi allemaal, 

Hier even een kort berichtje vanuit Amerika, waar Celine en ik een trainingsstage hebben met Gerben. Vorige week donderdagavond vertrokken we naar een hotel in Dusseldorf, waarvandaan we de volgende ochtend vroeg gingen vliegen. We vlogen op Atalanta, daarna moesten we nog overstappen op een ander vliegtuig. Helaas hadden we hier vertraging, want we moesten wachten op een nieuw vliegtuig. Het andere vliegtuig was kapot.

We trainen 2,5 week bij WOGA in Dallas. De eerste week trainde we bij Yevgeny Marchenko. Hij was de trainer van Carly Patterson. Deze week trainen we in de zaal bij Valeri Liukin, hij was onder andere de coach van Nastia Liukin. De trainingen gaan super goed. We werken hard aan onze conditie en ik kan eindelijk mijn oude programma opbouwen. Met mijn elleboog gaat het eigenlijk heel goed,  af en toe is mijn elleboog nog wat stijf maar als ik dan 1 dagje even wat minder heb gedaan, is het weer goed.

Vorige week zaten we in een gastgezin in Frisco en deze week zijn we verhuisd naar een ander gastgezin in Plano. We hebben bij dit gastgezin een mooi zwembad in de tuin. Dit is wel heel lekker, want het is superwarm weer hier.

Buiten het harde werken om doen we natuurlijk ook wat andere leuke dingen.  We zijn vorige week naar een rodeo show geweest als echte cowgirls en een dagje wezen shoppen in een super groot winkelcentrum. Dit is wel heel lekker, want het is superwarm weer hier.

xx Lisa 

                            

Comments