Engels |‎ > ‎

zakelijke training

English for telephoning
Dit is een intensieve cursus voor iedereen die voor een bedrijf telefoongesprekken moet voeren op een effectieve manier.
Dit wordt gedaan door middel van rollenspel, prikkelende oefeningen om je eigen creativiteit aan te spreken. (geschikt voor pre-intermediate en intermediate niveau)


English for emails
Hierin leer je hoe je op een snelle, efficiënte en zakelijke manier een email samenstelt. (geschikt voor intermediate en upper-intermediate niveau)

English for marketing

In deze cursus komen onderwerpen aan bod zoals, research, PR en marketing communicatie. (geschikt voor intermediate en upper- intermediate)

English for ICT

In deze cursus leert u de termen die in de ICT wereld gebruikt worden. (geschikt voor intermediate (B1) en advanced (C1))

Business English Elementary (A1,A2)
In deze cursus leer je de basis vocabulaire voor het zakelijke Engels. Er komen onderwerpen aan bod als, telefoneren, zakelijke brieven schrijven, presenteren en vergaderen.

Business English Elementary to Pre-intermediate (A2,B1)
In deze cursus leer je over onderwerpen als banen en industrie en producten en service en verdiept de kennis van presentatie, vergaderen en zakelijke brieven schrijven.

Business English Upper-Intermediate to Advanced (B2,C1)
In deze cursus leer je strategisch denken, marketing woordenschat te verdiepen, over internet en zijn gebruiken te praten, de financiële kant van een bedrijf te omschrijven in het Engels en nog veel meer.

English for socializing
Dit is een ideale cursus voor iedereen die Engels nodig heeft om in een professionele context met allerlei personen en situaties om te kunnen gaan. Geen oncomfortabele stiltes gedurende een zakelijk diner. Je zult op elke situatie voorbereid zijn.

Andere aanvullende cursussen zijn: English for Human Resources, Cambridge English for job-hunting, Dynamic Presentations and communicating across cultures.

Kortom er zijn mogelijkheden te over. Klik hier voor de kosten en de start data van de trainingen.
enge


Welk niveau past bij je?
De deelnemers worden ingedeeld volgens de aanbevolen niveaus zoals bepaald door de Europese Council:
  • Starters and Beginners A1 en A2
  • Pre- Intermediate  and Intermediate B1 en B 2
  • Upper-intermediate and Advanced C1 en C2
Indien nodig wordt er een schriftelijke toets afgenomen om het juiste niveau te kunnen bepalen. Halverwege de training vindt er een evaluatie plaats. De deelnemers kunnen hierbij hun mening geven over de inhoud van de cursus.
Tenslotte volgt er nog een eindevaluatie waarin de mening van zowel de deelnemers als de trainer wordt weergegeven.
Aan het einde van de cursus zal aan alle deelnemers een certificaat worden uitgereikt.
Indien gewenst zal er een groepsrapportage naar het bedrijf worden opgestuurd.

Een 'in-company' cursus kan op zeer korte termijn  georganiseerd worden. Klik hier en neem contact op voor alle mogelijkheden.
Comments