Engels |

Conversatie Engels

Doel en methode
De methode voor volwassenen is English Unlimited.
Het doel van de conversatielessen is om de volwassen leerling effectief en op een creatieve manier te laten communiceren in dagelijke situaties. De leerling komt per hoofdstuk doelen tegen die vastgelegd zijn in het CEF (Common European Framework) oftewel het Europees referentiekader. Het lesmateriaal is praktisch, authentiek, internationaal en flexibel. Elk hoofdstuk heeft een doel met daarvoor geselecteerde vocabulaire en grammatica.

Het leuke van deze methode is dat je door de indeling kunt kiezen of je een korte cursus van ongeveer 40 tot 50 uur kunt doen, of voor de lange versie gaat van 80 tot 90 uur.

De cursussen in conversatie Engels worden gegeven aan:
  • Beginners (< A1-A1= weinig of geen kennis van de doeltaal tot jezelf kunnen voorstellen en korte vragen beantwoorden over je familie en vrienden, leraar herhaalt vragen en antwoorden langzaam)
  • Beginners Plus (A2= als er langzaam gesproken wordt kun je wat terugzeggen over onderwerpen als familie, vrienden),
  • Halfgevorderd (B1= over meerdere onderwerpen vrij kunnen praten), Intermediate (B1+ = vrij kunnen praten over specifieke onderwerpen die je na aan het hart liggen),
  • Gevorderd  (B2 = vrij kunnen praten over moeilijke onderwerpen en vragen erover kunnen beantwoorden),
  • Gevorderd Plus (C1= benadert steeds meer native speaker)

In-company Engels
Een In-company cursus bestaat uit 10-15 lessen en wordt op het bedrijf afgestemd. Liprotalen biedt de volgende cursussen aan:

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat, waaruit blijkt op welk niveau je de cursus gevolgd hebt.
liprotalen, engelse trainingenLiprotalen, engelse trainingen