Λιμενικό Σώμα 2013

Επικοινωνία

Αρχική


Το Site αυτό δημιουργήθηκε από την ALPHA πληροφορική Εκπαίδευση με σκοπό να σας ενημερώνει για την προκήρυξη του λιμενικού σώματος (έτος 2013) που αφορά τις προσλήψεις σημαντικού αριθμού ανδρών και γυναικών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του.

Λιμενικό 2013

Κατάταξη ογδόντα (80) Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της απόφασης του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την κατάταξη ογδόντα (80) δοκίμων Σημαιοφόρων, υπογράφηκε σήμερα από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Μπαντιά η σχετική προκήρυξη, στην οποία περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής των υποψηφίων στο διαγωνισμό.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη:  http://www.hcg.gr/node/5582

Στα πρότυπα των προκηρύξεων που είχαν εκδοθεί και παλιότερα έτσι και σε αυτή του 2013 (δες Προκήρυξη Λιμενικού Σώματος 2011) αναμένεται να μην ανακοινωθεί μόνο μια προκήρυξη αλλά μια σειρά  από προκηρύξεις που θα καλύπτουν διάφορες βαθμίδες του Λιμενικού Σώματος  όπως:

 • Δόκιμοι Λιμενοφύλακες Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 
 • Δόκιμοι Υπαξιωματικοί Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 
 • Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το Λιμενικό Σώμα μετά από καιρό θα προσλάβει το 2013, σημαντικό αριθμό ανδρών και γυναικών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του. Ο αριθμός αυτός φτάνει τα 250 άτομα.

Ενώ τα απαραίτητα προσόντα αναμένεται να ποικίλουν ανάλογα με τη θέση, κοινή προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του λιμενικού σώματος 2013 θα είναι η πιστοποιημένη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών (πιστοποίηση πληροφορικής ή πιστοποίηση τύπου ecdl όπως συνηθίζεται να ονομάζεται) καθώς και η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών.

  Πιστοποιημένη Γνώση ηλεκτρονικών Υπολογιστών

  Όπως αναφέρεται στα ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (Κεφάλαιο Γ')

  Οι υποψήφιοι πέραν των αναφερομένων στο Κεφάλαιο Α ́ προσόντων πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

  α) Επεξεργασία Κειμένου - Microsoft Office Word

  β) Υπολογιστικά Φύλλα - Microsoft Office Excel

  γ) Πληροφορίες και Επικοινωνίες - Internet Explorer & Microsoft Outlook


  Πιστοποιημένη Γνώση Ξένων Γλωσσών

  TOEIC – Το ευκολότερο Αναγνωρισμένο Πτυχίο Αγγλικών

   Παρακολουθείτε τακτικά τη σελίδα μας ώστε να ενημερωθείτε με αναλυτικές πληροφορίες για την επερχόμενη προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος 2013, αμέσως μόλις ανακοινωθεί.   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

   ALPHA Πληροφορική Εκπαίδευση

   Κάνιγγος 12 , Πλ. Κάνιγγος

   2103823982

   Λιμενικό Σώμα 2013 - Προκήρυξη

   Λιμενικό Σώμα

   Λιμενικό Σώμα - Προκήρυξη 2013   Tags: Λιμενικό Σώμα, Λιμενικο Σωμα, Λιμενικό Σώμα προκήρυξη 2013, Λιμενικο Σωμα προκηρυξη 2013, 250 λιμενικο, 250 λιμενικό, πρόσληψη λιμενικό σώμα, προσληψη λιμενικο σωμα, προσλήψεις λιμενικό σώμα, προσλήψεις λιμενικό σώμα 2013, προσληψεις λιμενικο σωμα, προσληψεις λιμενικο σωμα 2013, πιστοποίηση υπολογιστών, πιστοποιηση υπολογιστων, πιστοποίηση υπολογιστών λιμενικό σώμα, πιστοποίηση υπολογιστών προκήρυξη λιμενικού σώματος, προκήρυξη λιμενικού σώματος 2013, προκηρυξη λιμενικου σωματος 2013