Treningsgrupper‎ > ‎

Gruppe Turrenn

Funksjon    Navn Telefon E-post adresse 
Trener og     oppmann        Frank Grønvold    920 13 241 frank.gronvold@gmail.com

Gruppa er åpen for alle over 16 år som som ønsker å holde seg i form uansett om målet er aktiv klasse, turrenn eller kun å trene. Vi ønsker aller foreldre til barn og unge i de yngre gruppene velkommen. Det er flott å kunne ta en treningstur på egenhånd, mens barna gjennomfører sin treningsøkt. 

Frank sender ut mailer til sin kontaktliste dersom det skulle forekomme endringer fra det som står i kalenderen nedenfor. Send han en mail og be om å bli satt på listen for å få informasjon. Kalenderen vil bli oppdatert utover høsten og vinteren og vil etter hvert avhenge mye av vær og føreforhold.

Trener nå barmark på tirsdager og rulleski, klassisk, fra Shell frem til det blir for glatt. Send melding til frank om du vil være med på maillista og få fortløpende info om treninger.  

Gruppe Turrenn, nyheter

  • Turgruppa kutter nå rulleskiøktene på torsdager Turgruppa kutter nå rulleskitreningene på torsdager, så fra og med torsdag 5. november blir det to intervalløkter med staver fra parkeringa ved Badedammen. Vi starter som vanlig kl. 18 og ...
    Lagt inn 31. okt. 2015, 08:44 av Lillomarka Skiklubb
  • Lillomarkinger vant tre klasseseiere i Baglerrennet Turrennet Baglerrennet var flyttet fra Østfold til Sørkedalen. Lillomarkinger deltok og vant tre av klassene, nemlig Unni Skoglund Godal, Per Hasselstrøm og Frank Grønvold. Turrenngruppa slår til.  Gratulerer alle tre ...
    Lagt inn 18. feb. 2013, 00:50 av Magnar Fahle
  • Test Her kommer det nyheter for denne gruppen.
    Lagt inn 12. feb. 2012, 03:44 av Knut Norstrøm
Viser innlegg 1 - 3 av 3. Vis mer »

Trugruppekalender


Undersider (1): Gruppe Turrenn, nyheter