Treningsgrupper‎ > ‎

Gruppe 6 - 8 år, rekrutt

Telenorkarusellen er en viktig del av skitreningen for vår yngste treningsgruppe, her fra avslutningen i 2015.

 Funksjon    Navn Telefon E-post adresse 
 Hovedtrener
Vi trenger trener for gruppa!


Treningene for 6-8 års gruppa tar nå (etter påske 2018) en liten pause før våren kommer og vi kan begynne med barmarkstrening. Send en mail til terje@biofokus.no dersom du ønsker å få informasjon på mail/facebook om trening for denne aldersgruppen. 

Treningene for denne gruppen er preget av lek. Målet er at barna skal føle seg trygge, få nye venner og ha det moro. Vi ser at dette er aktiviteter som gir barna bedre balanse, spenst og koordinering. Alt dette vil gjøre at barnet får enda bedre teknikk og større trygghet på skiene når vi kommer så langt. 
Fram til snøen kommer, bør barna møte opp i treningstøy og joggesko. De minste barna synes det nok er fint om en av foreldrene er tilstede under treningen.

Gruppe 6 - 8 år, nyheter

  • Treningene i 2016 starter opp 11. oktober Vi ønsker alle skolebarn fra 6-9 år velkommen på trening fra Badedammen første tirsdag etter høstferien kl. 18.. Da blir det barmarkstrening med mye lek og moro. Når snøen ...
    Lagt inn 10. sep. 2016, 00:41 av Lillomarka Skiklubb
  • Siste trening 15. mars 2016 Siste trening for 6-8 års gruppa blir tirsdag 15. mars kl. 18. Det er bløt snø i anlegget nå så rød klister er kanskje det beste smøretipset. Takk for ...
    Lagt inn 14. mar. 2016, 23:30 av Lillomarka Skiklubb
  • Det blir klassisk på tirsdager fremover Det blir klassisk trening for de minste på tirsdager fremover. Torsdagstreningen kuttes ut. Vi minner om at Telenorkarusellen starter opp på mandager om ikke lenge. Se egen side. 
    Lagt inn 24. jan. 2016, 11:24 av Lillomarka Skiklubb
Viser innlegg 1 - 3 av 20. Vis mer »

Treningskalender for gruppen 6-8 år


Undersider (1): Gruppe 6 - 8 år, nyheter