Nyheter‎ > ‎

Lillomarka arena begynner å ta form

lagt inn 9. des. 2017, 04:43 av Lillomarka Skiklubb

Det skjer ting i Lillomarka arena og vi håper på preparerte løyper litt ut på nyåret. Nedenfor kan dere lese et lite resymé fra siste brukermøte som Gudbrand har skrevet. Videre oppdateringer kommer.

Siste brukermøte var 27. november og i følge prosjektet er framdriften i rute. Dette betyr at vi skal kunne ta arenaen i bruk så snart vi får produsert snø og preppa løypene. Opplæring av superbrukere til snøproduksjonen skjer den 19.12. Fra LSK blir Jørgen og Johnny superbrukere. OSSL og HSIL stiller også med to superbrukere hver. Ellers er det BYM som sitter med hovedansvaret for snøproduksjonen.

Det som det jobbes med nå er finishen av skibrua ved inngangen til arenaen og byggingen av klubbhus. Det er meningen at huset skal være ferdig seinest 1.februar slik at det kan tas i bruk under Rossignolrennet 10. februar. Noe arbeid innendørs kan imidlertid være aktuelt, men det er meningen at det skal være så mye ferdig at vi kan bruke huset til det nødvendige i vinter.

Hele traseen på 3 km skal asfalteres før jul. Andre gangs asfaltering av traseen vil skje til våren.

Vi kan foreløpig ikke si noe dato for bruk av løypene selvsagt. Det vil bli lagt ut nærmere info. når det er mulig å ta i bruk arenaen.

Nytt brukermøte er 18.12.

Jeg er optimist med tanke på at vi skal kunne bruke arenaen kommende vinter.

Bildene er fra oktober, november og 9. des. Se den fine inskripsjonen i brua! Nå begynner det virkelig å ta form.

  9. desember. Brua er i ferd med å bli kledd med treverk. 


  Fin inskripsjon på bruovergangen. 

  Bilde fra tidligere i høst.
  Nedre del av brua får snart tak, 9. desember 2017.

  Bilder fra 9. desember. Asfalten er i ferd med å bli rullet ut.
Comments