Nyheter‎ > ‎

God innsats fra mange Lillomarkinger!

lagt inn 20. mar. 2017, 16:25 av Lillomarka Skiklubb
I det siste har det vært god innsats fra mange Lillomarkinger rundt om i det ganske land. Forrige helg var det NM for juniorer i Harstad hvor Tom-Erik, Viola og Eirik deltok. Meget god innsats av alle og vi gratulerer særlig Eirik som tok en individuell 9. plass og en fantastisk sterk sølvmedalje på stafetten med Oslo skikrets. Det er den beste plasseringen Gudbrand kan huske at vi har hatt i et junior NM i klubbens historie. Mer om NM i Harstad her. Første helgen i mars var det Hovedlandsrenn på Tolga og dit reiste Natalie, Ane og Ingrid fra vår klubb sammen med to gutter fra HSIL som vi trener sammen med. Øyvind Mobakken smørte ski på en utmerket måte og trener Hanse backet opp løperne. Det ble noen fine dager med kaldt innlandsføre og mange gode renn for alle utøverne. På resultatsiden var det ikke uventet Ane som markerte seg med en 5 plass på klassisk 5 km og en flott 2. plass på stafetten hvor hun gikk for Oslo skikrets sitt lag. Ane har ellers imponert stort i år med en rekke seire og pallplasser i Jenter 16 år og fikk en tredjeplass sammenlagt i cuppen for 16 åringer. 

 

Jeg vil også berømme innsatsen til de som alt for sjelden får medalje rundt halsen. Tusen takk til Edward Woodhouse som sammen med noen gode hjelpere sørget for en glimrende gjennomført Telenorkarusell med i snitt 100 barn hver tirsdag i fire uker. Uten arenaen måtte det improviseres og det gjorde Edward på en glimrende måte så mange unge og lovende kom seg ut for å gå på ski. Edward har stått på med dette arrangementet i flere år nå og sender nå stafettpinnen videre til noen andre så det er bare å si fra om du har lyst. 

En stor takk til Jørgen Lindvik og Hans Oskar Svartedal for at dere egenhendig tok tak i snølagingen og fikk produsert snø på veien inn til Krutthuset. Denne to kilometer lange sløyfen har gjennom vinteren blitt benyttet av et utall løpere fra en rekke klubber. Takk også til kommunen som sørget for bedre belysning og prepping gjennom hele vinteren. 

Snøen ligger enda og treningene vil pågå minst ut mars så det er bare å komme seg opp og ut med ski på beina!

Terje Blindheim, sportslig leder
Comments