Nyheter


Handledager på Intersport Linderud 30. mai-2. juni

lagt inn 3. mai 2018, 12:36 av Lillomarka SkiklubbLast ned pdf her: https://drive.google.com/open?id=1NZsM5Y9-kaPm1ZmWfDcccxaWlhxkLMrk 

Påmelding til Multisportuka 13-17. aug. er åpen!!

lagt inn 15. apr. 2018, 10:34 av Lillomarka Skiklubb   [ oppdatert 3. mai 2018, 12:31 ]

Lillomarka skiklubb og Høybråten og Stovner Il’s langrennsgruppe inviterer gutter og jenter mellom 9 og 16 år, født 2002-2009 til Multisportuka.no

Årets Multisportuka avvikles som alltid i siste uke i ferien, dvs. mandag-fredag, 13.-17. August 2018 med base i Apalløkka idrettshall, Tjernveien 12, 0957 Oslo. I år 

Våre ski-juniorer er instruktører og tar deltagerne med på varierte og spennende økter med rulleski, bryting, sykkel, orientering, skyting, bading, kanopadling, ballspill,myrfotball,klatring, bandy på rulleski, elghufs og ikke minst diverse morsomme multisportskonkurranser. Dette betyr et meget variert program og vi sier gjerne at vi har den multisportuka i Oslo-området med de fleste forskjellige aktivitetene.

Vi har utlån av rulleski for de som ikke har, men gi beskjed ved påmeldingen.

Vi starter hver morgen kl. 0900. Det blir servert lunsj mellom øktene. Forfriskninger, frukt mv. også etter siste økt. Aktivitetene slutter kl.1600.

Pris pr. deltaker kr. 1600.- som betales ved påmelding. Søskenmoderasjon, kr 2500.- På grunn av logistikk og antall instruktører har vi satt et tak på 150 deltakere. Husk derfor tidligst mulig påmelding for å være sikker på å få plass.

DIREKTE PÅMELDING HER


Årets lillomarkinger presentert på årsmøte

lagt inn 22. mar. 2018, 13:05 av Lillomarka Skiklubb

Årets lillomarkinger ble tildelt utmerkelsen på årsmøte i Lillomarka skiklubb 8. mars. Som utøver ble Tom-Erik Johnsen tildelt prisen for trofast deltagelse på treninger og renn i snart 10 år og på den måten representert klubben på en utmerket måte. Årets ildsjeler blant den eldre garde ble primus motorer for Rossignolrennet i flere år: Vidar Benjaminsen og Jørgen Lindvik. De har ledet troppene på en utmerket måte i en rekke Rossignolrenn og bidratt for klubben på en rekke andre arenaer. 

  Tom-Erik, Jørgen og Vidar er årets Lillomarkinger.

Resultater fra GM 2018

lagt inn 22. mar. 2018, 12:50 av Lillomarka Skiklubb

GM ble gjennomført på en utmerket måte i Lillomarka arena 8. mars 2018. Ivrige og dyktige arrangører fra Lillomarka, HSIL, Årvoll og Hasle-Løren gjorde det beste ut av litt kummerlige forhold under skibrua i anlegget. Tusen takk til alle som bidro til en god gjennomføring av rennet. Her er resultatene fra rennet.

 Mål opp mot skibrua. Fint gjedet inn av løypesjef Johnny.

Rommet under brua ble brukt som rennkontor og tidtakerrom under rennet. 

Årsmøtepapirene er nå klare!

lagt inn 20. mar. 2018, 12:56 av Lillomarka Skiklubb   [ oppdatert 20. mar. 2018, 12:59 ]

Førstkommende torsdag kl. 20 blir det årsmøte på Lillostua. Vi ønsker alle velkommen.Gudbrand kåret til årets idrettsleder i Groruddalen

lagt inn 7. mar. 2018, 15:03 av Lillomarka Skiklubb

Lillomarka skiklubb sin leder, Gudbrand Bakke, ble kåret til årets idrettsleder i Groruddalen, se forside fra Akers Avis Groruddalen fra 7. mars 2018. Begrunnelsen for prisen ligger mye i hans langvarige arbeid med Lillomarka arena som nå virkelig begynner å ta form, se bilder under. 

Hele Lillomarka skiklubb hyller prisvinneren og gratulerer med en fortjent påskjønnelse for fantastisk innsats gjennom en årrekke. 

8. mars 2018 er det GM i ny arena, for dagen døpt Gudbrand Arena!

Oppdatert informasjon om GM 2018

lagt inn 4. mar. 2018, 02:19 av Lillomarka Skiklubb

Oppdatert informasjon om GM 2018 er publisert. Følg med her for ytterligere informasjon om rennet

Oppdatert informasjon om GM 2018

lagt inn 4. mar. 2018, 00:32 av Lillomarka Skiklubb

Klubbens første junior NM medalje!

lagt inn 19. feb. 2018, 13:37 av Lillomarka Skiklubb

I Norges Cup jr i Kollen sist helg var det også lagt inn NM i sprint for juniorene.  En sprintdistanse består som kjent av prolog, kvartfinaler, semifinaler og til slutt finale. Bare 30 løpere går videre etter prologen. I Eiriks klasse gutter 19-20 år var det over 200 startende.
Bare det å komme videre fra en prolog med over 200 startende er strålende. Her ble Eirik nr. 4.  Ferden gjennom kvartfinale og semifinale gikk kjempefint.

I finalen gikk Eirik drastisk til verks. Uten respekt for andre mer meritterte løpere tok han kommandoen i finalefeltet fra start.  Sprintløypa startet nede på stadion  og gikk opp mot Gratishaugen for så å ta til venstre under brua og så bak Gratishaugen og deretter inn mot stadion og inn i Northugbakken. Deretter flata over skiskytterskivene for så å følge det vanlige løypa inn mot mål. En tøff løype.    Eirik gjorde en heroisk innsats og ga ikke fra seg ledelsen før han var på flata over skiskytterskivene.  Til slutt gikk han i mål som nr. 3 og til bronsemedalje i NM for jr.  En kjempeprestasjon og en av de virkelig store prestasjonene  av en Lillomarkaløper i  vår klubbhistorie.

Dette å tørre å satse helt fra starten i en finale i sprint står det stor respekt av. En dag lykkes Eirik med en slik taktikk.   Sprint er sin form er en brutal langrennsøvelse og setter store krav til en utøver både fysisk, mentalt og taktisk.
-------
Det ble altså en stor dag for Eirik og for Lillomarka. Jeg er et følelsesmenneske og det ble en ulidelig spennende finale.  Jeg burde vel egentlig tatt noe beroligende. Og så ble det en pallplass og jeg fikk en tåre i øyekroken.... (som jeg ofte gjør når det gode idrettsprestasjoner)

La meg heller ikke glemme å nevne treneren Andreas oppi dette. Han har vært flink til å følge opp Eirik de par siste årene.

Søndag var det klassisk 15 km hvor Eirik gjorde en meget godt løp og ble nr. 16 i klassen(jf. over 200 startende i klassen). Eirik ble 4. best av Oslo-løperne. I tillegg til Eirik var innsatsen på topp hos Tom-Erik, Nathalie og Jens som stilte på løp denne helga i Holmenkollen

Hilsen en stolt leder av Lillomarka skiklubb, Gudbrand Bakke

 Eirik på pallen i Junior NM, sprint. Foto: Birgit S. Andersen
GM 2018 blir i Lillomarka arena torsdag 8. mars

lagt inn 27. jan. 2018, 07:57 av Lillomarka Skiklubb   [ oppdatert 27. jan. 2018, 08:10 ]

Velkommen til GM i Lillomarka arena torsdag 8. mars kl. 18. 1-10 of 357