Våra produkterGrönakonsum - Linköping

Frescatihallen - Stockholm 

Kontorshus - Åkersberga


Ljusdals Gymnasium

Linköpings Universitet

Produktinformation

Lightlift Esystems erbjuder två typer av belysningsliftar som finns i flera modeller för att passa de flesta applikationer.

Lightlift® är avsedda för säker, snabb och ekonomisk åtkomst av höga och svåråtkomliga objekt som t.ex belysning, sensorer, ljud, fläktar, luftfilter, skyltar och dekorationer. Genom att underhållsarbete kan utföras från golvet bidrar liftarna till energieffektivisering samt säkrare och ergonomiskt bättre arbetsmiljö. Vårt program består av två olika typer av belysningsliftar som finns i flera modeller för att passa i de flesta applikationer. Oavsett takkonstruktion eller innertaksprofil kan vi med dessa produkter erbjuda lämpliga lösningar.


Lightlift® punktliftar

Lightlift® är en också en så kallad punktlift. Konstruktionen bygger på linor eller linblock fästa i taket. Lasten lyfts i en eller flera punkter utefter konstruktionen. Lightlift® går med denna konstruktion att få i längder upp till 42m och med 6-18m lyfthöjd. Med denna lösning kan vi bygga långa kabelstegar med belysning i t.ex. stora industrilokaler och sporthallar. Den långa kabelstegen lyfter i ett moment upp hela konstruktionen i taket. Konstruktionen medger att belysningen kan höjdanpassas efter behov i lokalen. Denna konstruktion från LightLift Esystems AB är patenterad i Sverige sedan 1999 och i Europa sedan 2005. Punktliften är, på grund av sin konstruktion, belagd med årlig besiktningsplikt.


En installationsbesiktning skall genomföras av en av myndigheten godkänd besiktningsman. Med sin enkla konstruktion där fästpunkter för linorna finns i taket, kan största delen av denna besiktning genomföras på golvnivå.


Fakta

  • Motordrivna liftar för punkt- och rampinstallationer, upp till 42 m långa
  • Lyfthöjd upp till 25 meter 
  • Klarar alla typer av innertak och tak profiler. 
  • Låg viktbelastning per takinfästning. 
  • Lättinstallerad genom låg vikt och enkelhet. 
  • Inga kostnader för ställningar eller skylilfts vid belysningunderhåll. 
  • Speciell rampversion för sluttande golv. 
  • Minskar underhålls- och energikostnader. 
  • Prisvärda genom sin enkelhet och funktion.