Kymenlaakson Partiopiirin sudenpentujen ja seikkailijoiden piirileiri 9.-12.6.2016 Lintukodossa


Kiitos kaikille upeasta leiristä!

Leiri oli mahtava, kiitos kaikille siitä. Piiritoimistosta voi kysellä löytötavaroita, niitä on vieä jokunen korillinen :D

Lisäksi oli tullut muutama kysely leirimaksun palautuksesta. Jos olit maksanut leirimaksun, mutta et päässyt osallistumaan leirille, voit hakea leirimaksun palautusta. Palautus hoidetaan myös Piiritoimiston kautta. Laita tällöin sähköpostiin tieto: i) kenen leirimaksua haetaan palautettavaksi, ii) peruuntumisen syy ja iii) tilinumero, johon palautus suoritetaan. Leirimaksujen palautukset menevät elokuulle, koska Piiritoimisto sulkeutuu 17.6.2016 ja aukeaa uudelleen elokuussa.

Piiritoimiston sähköpostiosoite: kymi(at)partio.fi

Tervetuloa sudenpennut ja seikkailijat partioleirille Lintukotoon kesällä 2016!
Kymenlaakson partiopiiri järjestää kesäleirin sudenpennuille ja seikkailijoille Haminan Lintukodossa. Leiri on tarkoitettu vuonna 2003 syntyneille ja sitä nuoremmille partiolaisille. Johtajat ja vanhemmat mahdollistavat yhdessä leirin lapsille. Leirille on ilmoittautunut toukokuun puoliväliin mennessä reilut 200 partiolaista.

Leirille ilmoittautuminen on päättynyt
Kaikki leirille tulijat (lapset, aikuiset partiolaiset ja muu apuväki) ilmoitetaan leirille sähköisellä, henkilökohtaisella ilmoittautumislomakkeella. Lapsen ilmoittautumislomakkeen täyttää lapsen huoltaja. Aikuinen täyttää ilmoittautumislomakkeen itse.

Leirin ilmoittautuminen on nyt siis päättynyt. Jos olet kuitenkin ollut leirin johtoon yhteydessä ja sinua on ohjeistettu täyttämään sähköinen ilmoittautumislomake, niin lomake on vielä avoinna. Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy täältä. Lomakkeen täyttämiseen et tarvitse PartioID-tunnuksia.

Aikuisia tarvitaan mukaan
Jokaista 10 leiriläistä kohden tarvitaan lippukunnasta kaksi aikuista: toinen ohjaamaan lapsia ja toinen yleisiin työtehtäviin, kuten ohjelmapisteisiin.Työtehtävä selviää viimeistään leirillä, mutta siihen voi vaikuttaa jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirikirje
Leirikirje leiriläisille on nyt julkaistu. Löydät sen  täältä.

Lataa kolon seinälle upea leirijuliste. Juliste ladattavissa eri tiedostoina täältä: JPEG ja PDF.

Leirin hinta
Leiriläiset: 40 € (koko leiri), 10 € (päivä)
Johtajat, aikuiset: 10 €
2-vuotiaasta alle kouluikäiseen: 10 €
1-vuotias ja nuorempi: ilmainen

Leiripaikka
Leiri järjestetään Kotkan kaupungin nuorisoleirialueella Lintukodossa. Leirikeskus sijaitsee kauniin Likolammen rannalla Haminan Pyhällössä (Tykkitie 34), Turkian kylässä (n. 55 km Kotkasta ja 40 km Kouvolasta, vt 26:n varrella). 

Lippukuntakohtaiset ohjeet
Lippukunnalle on tehty omat ohjeet. Lippukuntakohtaisissa ohjeissa käydään läpi leirille saapumista ja lippukuntakohtaisia varusteita. Lippukuntakohtaiset ohjeet löydät täältä. Näistä ohjeista ei tarvitse tavallisen leiriläisen murehtia. Leirillä järjestetään lauantaina myös partiotaitokilpailut, johon leiriläiset osallistuvat. Lippukunnan yhteyshenkilön on hyvä käydä läpi myös PT-kilpailujen ennakko-ohje, joka löytyy täältä.

Lippukunnan yhteyshenkilön ilmoittaminen leiriorganisaatiolle
Kukin lippukunta valitsee yhden Liekki-yhteyshenkilön. Yhteyshenkilölle toimitetaan sähköisesti mm. kooste oman lippukunnan ilmoittautuneista. Lisäksi lippukunnan yhteyshenkilön kanssa keskustellaan mm. lippukunnan leirikuljetuksista ja varusteista.

Lippukunnan Liekki-yhteyshenkilö ilmoitetaan tällä lomakkeella viimeistään 31.3.2016. Jos yhteyshenkilöä ei ilmoiteta, ei lippukunnalle voida toimittaa lippukuntaa koskevia tärkeitä tietoja!

Leirillä majoittuminen ja toiminta leirillä
Leirillä yövytään teltoissa lippukunnittain leirin telttakylässä. Lippukunnat vastaavat omien leiriläistensä majoitteista ja muista leirivarusteista. Ensimmäisenä leiripäivänä on majoittumisen lisäksi varattu aikaa leirirakennelmien tekoon. Lippukunnan omat johtajat / aikuiset huolehtivat ensisijaisesti ohjelmiin siirtymisestä ja tekemisestä, kuten myös mahdollisen vapaa-ajan puuhista. 

Leirin ohjelmasta
Leirin ohjelmassa on mm. melontaa, kiipeilyä, kädentaitoja, partiotaitoja, saunomista, uintia, iltanuotioita ja leirikirkko. Lauantaipäivän leiriohjelmassa on sudenpentu- ja seikkailijakilpailut, jotka siirtyvät piirin kevään kalenterista Liekkileirille. Kilpailuihin lippukunta voi lähettää oman joukkueensa myös ilman, että osallistuu muuten leirille. Lippukunnat, joista leirille osallistuu vähemmän lapsia kuin kilpailujoukkueessa vähintään vaadittu neljä henkilöä, yhdistetään toisen lippukunnan kisajoukkueeseen.

Kulku leirille
Lippukunta järjestää itse tai yhdessä oman alueensa lippukuntien kanssa leirikuljetukset. On suositeltavaa hyödyntää kimppakyytejä ja linja-autoja. Leirille saapuminen ja sieltä poistuminen aikataulutetaan ruuhkien välttämiseksi.

Kurssitoiminta leirillä
Leirin yhteydessä järjestetään ROK-kurssi ryhmänjohtajiksi aikoville tarpojille ja samoajille. Kurssi toimii leirillä itsenäisenä yksikkönään. Joitakin johtamistehtäviä harjoitellaan käytännössä leirillä. Kurssille ilmoittaudutaan erillään leiri-ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia kurssin johtajalle Elisa Hytille (elli_978(at)hotmail.com). 

Avoimia työtehtäviä 

Turvallisuuspäällikkö
- rantavahtien järjestäminen
- yövalvojien järjestäminen
- liikenteenohjauksen organisointi tulo- ja lähtöpäivinä

EA
- Lääkäri Vili on tulossa leirille
- Sairaanhoitaja-työparia kaivataan

Iltaohjelmavastaava
- Iltaohjelmien organisointi 
- musaryhmän metsästys

Työtehtävästä voi kysyä lisää Jonnalta (yhteystiedot alla).

Leiriohjelman erikoistarvikkeet
Ota yhteyttä Jonnaan jos lippukuntanne voi ottaa jotakin näistä leirille mukaan:
- riukuja 

Muuta

Jos sinulla on mahdollisuus tarjota kuorma- tai pakettiautolla apua tavaroiden siirtoon leirille ja sieltä pois, ota yhteyttä leirinjohtajaan. 

Lisätietoja
Leirinjohtajana toimii Merituikkujen Jonna Virtanen, p. 050 521 0019 | jonnasvirtanen(at)gmail.com