Лице в лице

Лице в лице
Скандал в бТВ е на път съвсем да срине доверието на зрителите в медията

Скандал в бТВ изглежда, че съвсем ще подкопае и без това спадащия рейтинг на телевизията. Оказа се, че ръководството на медията е решило да предприеме още рокади по отношение на програмата и предаванията си. Една от най-гледаните продукции на бТВ – публицистичното „Лице в лице“ ще бъде с доста орязано времетраене.

Скандал в бТВ
Режат времето на „Лице в лице“
Въпросната промяна ще влезе в сила още от този понеделник – 17 март. Вместо час и половина както досега, предаването е зверски орязано само до 30 минути. Този един час, който се отнема от „Лице в лице“ ще бъде използван за излъчването на нов сериал, най-вероятно турски. Очакваната промяна все още не е отразена на сайта на медията. Поредният скандал в бТВ нямаше как да се размине без сериозен отзвук и то от засегнатата страна.

Уляна Пръмова, продуцент на „Лице в лице“ разкри, че все още никой от ръководството не си е направил труда да й обясни мотивите за орязването на времето на предаването. Тя потвърди, че действително от понеделник „Лице в лице“ ще бъде едва половин час, което е крайно недостатъчно за едно публицистично предаване. Пръмова дори обмисля да напусне бТВ, научиха от БЛИЦ.