Sjukanmälan 
031-792 14 09
Sjukanmälan måste göras varje dag och innan kl 8.00

https://sites.google.com/site/lexbyschema/

https://sites.google.com/site/lexbyskolan/felanmael-elevdator

Ett sms måste även skickas till köket för er vårdnadshavare som har barn med specialkost.
Skicka sms till nummer: 
0761 - 40 15 45


På Gång: 

 • Gymnasiedagarna
  Nästa vecka åker våra åk 9 och besöker Gymnasieagarna, en mässa inför deras kommande gymnasieval. Följande tider och dagar gäller för respektive klasser:

  Tisdag 13 okt: 9A & 9B, samlas Lexby skola, hållplats kl 08.00

  Onsdag 14 okt: 9D & 9E, samlas Partille station(tåg) kl 08.00

  Lunch serveras på Lexby skola.

 • Meddelande kommer skickas ut via mail/sms vid frånvaro från lektioner

  När ni sjukanmäler ert barn på morgonen får ni ett meddelande via sms/mail som en bekräftelse på att er frånvaroanmälan har gått fram. Från och med tisdagen den 6 oktober kommer ni även att meddelas om det registreras frånvaro vid lektion under dagen. • Ny information ang uppgradering av busskort för elever från Göteborg

Nytt beslut är taget av Västtrafik vilket innebär att den tidigare hanteringsordningen återinförs, dvs att ni kan uppgradera era barns skolkort för resor över kommungränsen vid Tidpunkten i Brunnsparken. 

För att uppgradera busskortet krävs det ett intyg från Lexby skola. Dessa intyg delas ut via mentorn så fort som möjligt. 

Förra läsårets busskort gäller tom 15 sept. 


Ämnessidor
https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-sv/https://sites.google.com/site/lexbyno/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-so/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-en/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-bsp/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-bl/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-mu/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-tk/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-sl/https://sites.google.com/a/utb.partille.se/lexby-hkk/