Lidmaatschap

Het jaarlijkse lidgeld voor een Twin's lidmaatschap bedraagt (seizoen 2018)*:

  • Competitieve baseball: EUR 130
  • Slowpitch / recreant : EUR 65
  • Beide: EUR 150

* Dit zijn richtprijzen en vatbaar voor verandering

Elke speler is verplicht deze kosten te betalen. Ze omvatten de officiële KBBSF licentie, gebruik van het club materiaal, verzekering, en andere club-gerelateerde zaken.


Bijkomend bij het lidgeld is elke speler verplicht een sportkaart van de KUL in zijn bezit te hebben.


Het lidgeld omvat niet het uniform. Indien je aan wedstrijden meedoet ben je verplicht in een uniform te investeren. Een uniform bestaat uit een Twins t-shirt, grijze broek, rode sokken, rode riem, pet en schelp voor mannen. We raden je ook aan in een baseball/slowpitch handschoen te investeren als je van plan bent wedstrijden mee te doen. Al het andere materiaal, zoals bats, ballen, etc kan je van de club lenen.


Iedereen die geïnteresseerd is in baseball of slowpitch kan lid worden. Als je lid bent, verwachten we dat je regelmatig naar de trainingen en wedstrijden kunt komen.


Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de Leuven Twins? Vooraleer je een definitieve beslissing neemt kan je altijd 3 gratis proeftrainingen komen meedoen om ons en het spel beter te leren kennen.


Ben je overtuigd om een Twinner te worden? Vul dan snel het onderstaande formulier in en stort het lidgeld op de rekening:  BE14 7360 0067 1283 (BIC: KRED BEBB).

Van harte welkom bij de Leuven Twins! :)Twins 2017 - 2018 Registration