Locatie en Parking


Trainingen

De buitentrainingen vinden plaats op het thuis veld (home field) van de Leuven Twins in het sportkot van de KUL op de Tervuursevest 101, 3001 Heverlee (Leuven), Belgium.

Binnentrainingen vinden plaats in De Grote Zaal in Gebouw de Nayer op de Tervuursevest 101, 3001 Heverlee.


Wedstrijden

Alle thuis wedstrijden vinden plaats op ons thuis veld (home field).

Voor de uit-wedstrijden kan je kijken op de website van de frbbs, onze home pagina of deze handige app gebruiken (voorlopig enkel voor iPhone).

Indien je als lid naar uit-wedstrijden met je eigen wagen rijdt, gelieve dan het document voor vervoersonkosten in te vullen en te sturen naar onze secretaris!


Leuven Twins home field

Parking

Er zijn verschillende parkings ter beschikking:


Parking 1:
De parking bij De Spuye. Neem de eerste straat rechts nadat u de Carrefour voorbij bent gereden (Tervuursevest 113, 3001 Heverlee).


Parking 2:
De parking buiten Pius X (Tervuursevest 103, 3001 Heverlee). Om deze parking te bereiken, neemt u de eerste straat rechts nadat u de Carrefour voorbij bent gereden. Blijf deze straat volgen tot u op de parking van Pius X terecht komt.

OPGELET:
door werken aan het Sportkot zal deze weg t.e.m. eind 2018 gesloten zijn. Om deze parking alsnog te bereiken, gelieve de eerste straat rechts te nemen aan de ring voor de Carrefour.Parking 3:
De parking naast Alma 3 (Steengroevelaan 3, 3001 Heverlee). Om bij deze parking te bereiken, neemt u de straat tegenover de uitrit van iMec op de Celestijnenlaan. Blijf deze straat volgen tot u de parking van Alma 3 bereikt.


Parking

Ċ
Leuven Twins,
19 jan. 2016 23:38