Het Sterrenstelsel

LETS Utrecht e.o.

Het Sterrenstelsel Utrecht e.o. is een Lokaal Economisch Transactie Systeem. In veel plaatsen in het land is zo'n systeem gevestigd. Zo ook in Utrecht. De deelnemers vormen een groep mensen die met elkaar handelen en diensten uitwisselen.
 
Het betalingsmiddel in Utrecht is de Ster. Voor veel mensen is het Sterrenstelsel een ontmoetingsplaats van gelijkgestemden en een gezelligheidsclub ineen.

Je kunt de website van LETS Utrecht e.o. het Sterrenstelsel nu weer vinden op Sterrenstelsel.nl Er is ook een gezellige facebook groep voor leden. Voor snelle LETS handel kun je (als lid) ook onze mailinglijst gebruiken. Vaak kun je zo je handel snel en gemakkelijk regelen.
 
      Lets Utrecht Het Sterrenstelsel

Maak je eigen badgDe statuten van de stichting vind je onderaan deze pagina.
Ook bij LETS zijn vrijwilligers, LETShelpers, onmisbaar voor een goede uitvoering van de werkzaamheden.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:


Mensen die het bestuur willen versterken. Denk en doe mee met LETS Utrecht e.o. We hebben 3 nieuwe mensen nodig, waaronder een penningmeester, wil het bestuur goed functioneren,

Een coördinator voor de PR, deze medewerker zorgt, in samenwerking met het bestuurlid PR,  voor PR activiteiten door de stad Utrecht en de omliggende gemeentes.

Notulisten voor verschillende vergaderingen.

Medewerkers spreekuur.

Heb je belangstelling: mail voor meer informatie naar bestuur@sterrenstelsel.nl

Ċ
LETS Secretariaat Bestuur,
26 nov. 2012 04:26
Comments