Home

LETS: Lokaal Economisch Transactie Systeem. We zijn een ruilkring in Harderwijk. We betalen elkaar in tijd. De tijd wordt omgezet in  spatten, ons lokaal betaalmiddel.  We ruilen diensten en producten met elkaar

Ons principe: iedereen heeft een talent. Boekhoudkundige hulp of een taart bakken worden allebei met hetzelfde 'uurloon' betaald. Lets biedt je de mogelijkheid om datgene te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En anderen voor jou te laten doen waar zij goed in zijn!

Met Lets vind je weer een leuke bestemming voor overbodige spullen. En met Lets maak je deel uit van je een netwerk van mensen op wie je terug kunt vallen voor hulp en advies.

Kom eens langs op een Letscafé-avond om kennis te maken!

Delen

20% van de Nederlanders deelt.

Gereedschap, eten of kennis, de deeleconomie krijgt steeds meer voet aan de grond.

In 2013 deelde nog maar 6% van de bevolking.

Opening van het Seizoen 2017/2018

De weersvoorspelling zag er dreigend uit, maar uiteindelijk viel het weer zoals wel vaker best mee.

Er waren aardig wat Letsleden die de weg naar Yvonnes en Gerards onderkomen hadden weten te vinden; John was al bezig fikkie te stoken in de barbecue (foto!) en de leden van de barcie hadden zoals altijd gezorgd dat de inwendige mens aan zijn/haar trekken kwam. Er waren door diverse leden nog hapjes meegebracht en wie wilde kon meegebrachte een en ander  op de barbecue laten garen.

Yvonne toostte met ons op een goed begin van het seizoen ‘17/’18 (foto) en alle aanwezige leden mochten zichzelf voorstellen aan de nieuwe aspirant-leden, altijd leuk om dan ook te horen wat er aan aanbod en vraag leeft. De aspirant-leden mochten zichzelf natuurlijk ook voorstellen en er werden meteen ruil-afspraken gemaakt. Annelien had haar edelstenen bij zich, en er waren aardig wat boeken mee genomen waarvan een aantal van eigenaar wisselden.

Het werd echt gezellig en deze traditie houden we gewoon in ere.

pyromaantje?

Proost Yvonne!
Eerstvolgende Lets-activiteit:

Zaterdag 11 november -  Ruilbeurs - 14:0-17:00

Het nieuwe spatje is online. Klik HIER om het direct te lezen.