De vereniging

Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen:

De vereniging kent bovendien de volgende werkgroepen:

  • werkgroep Letsavonden
  • werkgroep Leden
  • redactie Het Spatje
  • werkgroep Websitebeheer
  • werkgroep P.R.
  • Barcommissie

Werkgroep Leden

Als je belangstelling hebt om lid te worden van Lets, krijg je allereerst te maken met de werkgroep Leden. Je kunt hier terecht voor informatie en een kennismaking. Wanneer je besluit lid te worden, regelen we je inschrijving en de eerste introductie bij onze ruilkring. We begeleiden je bij je eerste 'handelen'. Desgewenst zoeken we een maatje voor je, die jou op weg helpt.

Bij veel leden loopt het handelen via spatten voldoende soepel. Maar als dit langere tijd niet het geval is, probeert de werkgroep je te inspireren om het handelen weer op gang te brengen. Bijvoorbeeld: als je lange tijd geen diensten vraagt of aanbiedt. Of als je flink 'rood' staat en je niet weet hoe je weer spatten kunt verdienen. Ook als leden hun lidmaatschap willen beëindigen, zorgt de werkgroep voor de uitschrijving en de verdere afhandeling. Zo houden zij de ledenlijst up-to-date.

Werkgroep Letsavonden

Deze werkgroep regelt de Letsavonden, die 4 x per jaar worden gehouden, vaak met een bepaald thema.

Werkgroep PR

Als Lets-groep willen we zichtbaar zijn in de Harderwijkse samenleving. Een berichtje in een huis-aan-huisblad, een poster, een aantrekkelijke website… Zo vragen we de aandacht voor onze activiteiten, om te vertellen wat wij doen maar vooral ook om nieuwe leden te trekken. Dit is een belangrijke taak voor de PR-groep. Ook zijn we ons samen met de leden aan het oriënteren op de toekomst. Hoe zorgen we dat we ook over tien jaar nog een aantrekkelijke vereniging zijn. Wat moet er anders, beter en vooral: hoé gaan we dat doen? Zo werkt de PR-groep aan een aantrekkelijk en duidelijk beeld van Lets Harderwijk, zowel binnen als buiten de vereniging.

Werkgroep Het Spatje

Lets Harderwijk heeft een eigen ledenblad: "Het Spatje". Genoemd naar de 'spatten' waarmee we onze goederen en diensten aan elkaar 'betalen'. In "Het Spatje" kun je lezen over activiteiten van Lets. Zoals: voorstellen van nieuwe leden, reportages van Lets-bijeenkomsten, verhalen over handel tussen leden, mededelingen van het bestuur, informatie over komende bijeenkomsten, leuke tips en wetenswaardigheden.

De leden zelf zorgen voor de inbreng, in de vorm van foto's en berichten. De vier redactieleden maken er vervolgens elke keer weer een interessant en lekker leesbaar nummer van.

"Het Spatje" verschijnt drie tot vier maal per jaar. "Het Spatje" wordt onder de leden verspreid en is tevens te downloaden vanaf de website.

Werkgroep Website

De leden van deze werkgroep zorgen ervoor dat de website actueel blijft. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze website, of mis je bepaalde informatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de webmaster Wendy.