Tájékoztató beiratkozóknak
Köszöntjük nálunk!                                                      Vissza

Körzethatárok

Eredményeink, versenyek

Kompetencia-mérés, országos

Képek iskolánkról, névadónkról

Iskolai dokumentumok

 

 

 

VIDEÓGYŰJTEMÉNY

KÉPGYŰJTEMÉNY

Videók, sulitévé

Videók máshol

Képek 2007. szeptembertől

Képek tavalyról

Képek máshol

ISKOLÁNKRÓL -KÉPEKBEN

Ez még tavalyról maradt itt:

Az első A osztály névsora 

Az első B osztály névsora 

Az első C osztály névsora

Cím: Széchenyi István Általános Iskola, 2030. Érd, Diósdi út 95-101.

 Igazgató: Leszák Ferenc,

Felsős igazgató-helyettes: Bosits Zoltánné, (Erika néni)

Alsós igazgató-helyettes: Perluszné Jakubecz Szilvia 

 Telefonok: 23-375 592, 23 524 024 (ig.) 23 524 023 (alsó) 70 3171378 )ig.)

e-mail:

 A 2009-es beiratkozás eredményét olvashatja kicsit lejjebb!!!

 

Köszöntünk mindenkit a Széchenyi Iskolában!

Egy kép a tavalyi beiratkozásról! Ha tudják, hozzák majd a gyermeket is, legyen tanuja élete eme nagy eseményének!

  • Beiratkozás szabályai 
  • Szükséges iratok: a gyermek születési anyakönyvi kivonata, lakcím igazolása, óvódai javaslat, kérjük, hozza magával a gyermek TAJ számát. Kérünk egy adatlapot kitölteni majd itt. Kérjük, ha van szakvélemény, vagy bármilyen orvosi igazolás, hozza magával! Kérünk majd kitölteni napközis, iskola-kóstolgatós jelentkezést is. Szivesen látjuk gyermekét is, hiszen ez egy nagy alkalom az ő életetében is.
  • Kérjük, ha körzetünkön kívüli, jelentkezzék a körzeti iskolában, regisztrálásra. Minden iskola köteles nyilvántartani a körzetében lakó gyermekeket!
  • Az iskolakóstolgató indul a beiratkozást követő héten az alsó tagozatos épületben. Gyülekezés és tájékoztatás ott és akkor a szülőknek.
  • Szülői értekezlet: májusban,  kisiskola (tanszerek, tankönyvek, tájékoztató az iskolai életről, információk, tanácsok)
  • Az indítható osztályok számát az Önkormányzat minden évben meghatározza a körzetben lakó gyerekek száma alapján!   Az Oktatási Bizottság többségi szavazással javasolja a Közgyűlésnek! A 2009/2010-es tanévre engedélyezték a 3 osztályt.

  • Ha engedélyezték,még mindig van egy lehetőség: akkor indíthatjuk a 3 osztály, amennyiben a körzetben lakó, jelentkező gyermekek létszáma eléri a 62-t.

  • A körzeten kívüli lakcímmel jelentkezők várólistára kerülnek, döntés a beiratkozási napok után nem sokkal. Kérjük, írjanak kérvényt is! A körzeti utcák jegyzéke ezen a lapon, balra legfelül! Vagy itt.Körzethatárok
  • A diákigazolvány: Egy adatlapot az iskola, amelyet ki kell tölteni, fényképet ráragsztani stb. Az adatlapot beküldjük az ezzel megbízott nyomdába és ott elkészítik a fényképes igazolványt.Az ügyintézést a szülői értekezleten kezdjük, amikor kiosztjuk a kitöltendő adatlapokat.