Fűtésszünet, alsó tagozat, Széchenyi, 2008. nov
Főoldal

Képek itt

Mai képek itt A blogon 

Sulitévében   

Újabb hírek (november 23. Vasárnap  Lesz tanítás holnap!

A termekben megfelelően megy a fűtés, a radiátorok melegek, a termek hőmérséklete fokozatosan emelkedik.Az idő hideg, nem tesz jót a szél, de a legtávolabbi teremben is 19 celsius fok volt. (12.órakor). Az udvaron még gödrök, árok, földhányások vannak a játékvár környékén. A gyerekeknek nem szabad ott játszaniuk! A 2.a termében a sarki gödröt visszatemették és vissza is betonozták.

Holnap lesz tanítás!

 

Újabb hírek (november 22.)Szombat Képek itt

Szombaton délután 2 óra körül végetértek a munkálatok. A radiátorokat beszabályozták, légtelenítést elvégezték. A kazánokat beindították. A fűtés elindult. Reménykedünk!

 

 

Újabb hírek (november 22. 0 óra 27 perc) Képek itt

A munkálatok jelenleg is tartanak, de már majdnem kész.

 

 • Újabb hírek (november 21) Mai képek itt

  A hibát sikerült felderíteni: a kazánház közelében volt a csőtörés, ahol a melegvíz elfolyt a föld alatt. A szakembereknek a mai napon sikerült beszerezniük a megfelelő csöveket. Egyben - a biztonságos működés miatt át is alakítják a fűtési rendszert, külön keringető szivattyút kap a FORFA és külön a  faház. A hátfői tanítás valószínűsége: 97%. A munkát holnap (szombaton) is folytatják.

  Köszönjük a szülők türelmét és megértését. Ma kettő gyermek felügyeletét oldottuk meg.

  Mai képek itt A blogon 

   

  Igazgatói Határozat

 • 2008. november 20.

  A fűtési rendszer meghibásodása miatt – annak javításának idejére rendkívüli tanítási szünetet rendelek el az alsó tagozat (FORFA, FAHÁZ) 1-3. évfolyamai számára, 2008. november 21-re. 

  Indoklás:

  A fűtési rendszer az elmúlt héten sok problémát okozott. Reggelente a termek hőmérséklete nem érte el a szükséges hőfokot. A fűtésszerelő cég kiderítette, hogy nagy valószínűséggel a faház melletti kazánok és FORFA épület között- föld alatti -vezetékből eltűnik a víz, amely az éjszaka folyamán súlyos elégtelenséget okoz.

   

  A helyreállítási munkák ma már elkezdődtek, holnapra nagy valószínűséggel nem érnek véget. Az éjszakai lehűlés várhatóan 10 fokot fog eredményezni a termekben, amely elégtelen a gyermekek számára.

  A gyermek felügyeletét, elhelyezését biztosítjuk, a főépületben, amennyiben ezt a szülő nem tudja megtenni 

   Sulitévében      A blogon 

   

  Alsós fűtés (nov.18.)

 • Sajnos az utóbbi héten,  reggelente hűvösek voltak a tantermek. Megállapítottuk, hogy a csőhálózat reggelre teljesen  ellevegősödik és  utántöltésre szorul, az egyik keringető szivattyű a szomszédok jelzése alapján hajnalban nagyon zajos. A "fejlesztő" helyiségben az egyik radiátor lyukadás miatt el volt zárva. A mai napon kivonultak a fűtésszerelők, radiátorcserékre, a fűtési rendszer légtelenítésére volt szükség, valamint az éjszakai üzemmód beállítását szükséges kidolgozni, hogy ne hűljenek ki a termek. Reméljük most már megjavul! (11.18)