Activitats

  • Assaigs d'Orquestra Cantata Escoles Liceu 2020 Aquest passat dissabte alguns membres de l'orquesta de corda i vent de l'escola Arts Musicals van viatjar a Barcelona per participar en els assaigs de la Cantata que ...
    Publicat a les 3 de març 2020, 8:05 per Arts Musicals
  • Assaig de la Cantata 2020 i sortida cultural El passat dissabte 15 de febrer els alumnes de l'escola Arts Musicals van participar als assaigs de la cantata d'aquest any dedicada als musicals de Broadway al Palau ...
    Publicat a les 22 de febr. 2020, 0:47 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 24. Mostra'n més »

Últimes notícies

  • La Nova Normalitat Davant la situació actual, marcada per la pandèmia, l'escola Arts Musicals ha tornat a obrir les seves portes.El centre ha adaptat el seu model pedagògic convertint-lo en un híbrid que aposta indistintament per la formació presencial i en línia. D'aquesta manera, Arts Musicals vol garantir el nivell qualitatiu de l'ensenyament que ofereix així com la possibilitat d'aprendre música en qualsevol circumstància. De fet, el nou model permet que l'alumnat pugui fer música a través de qualsevol dispositiu mòbil, ampliant així la seva oferta educativa, en cas que es vulgui, fer classes de música des de casa.Les persones interessades en cursar els estudis que ofereix Arts Musicals poden informar-se de manera presencial ...
    Publicat a les 23 de set. 2020, 7:52 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 1 de 17. Mostra'n més »


 

Benvinguts

L’escola de les Arts Musicals pertany al Conservatori Superior de música del Liceu, on es pot obtenir el Grau Professional tant en música clàssica, com en música moderna i jazz.

L'escola de les Arts Musicals ofereix un ensenyament integral de música en totes les seves vessants, estils i instruments. Hem organitzat el pla d’estudis de manera que qualsevol persona pot començar des de qualsevol edat, encara que mai hagi fet música.

Els alumnes segueixen el mateix programa educatiu musical establert pel Conservatori del Liceu, oferint la continuïtat als estudis de Grau Superior.

El progrés de l’alumne avaluat pel Conservatori del Liceu de Barcelona, es realitzarà en el mateix context de l’escola Arts Musicals.

L’escola de les Arts Musicals planteja uns ensenyaments globals, des del primer contacte que els nens i nenes tenen amb l’entorn de la música, fins a la formació integral del músic, tant des de la vessant interpretativa com a solista o component de formacions de cambra i orquestra, com des de la vessant pedagògica.