Activitats

  • Concert i Acte de lliurament de Diplomes Curs 2018 Aquest dissabte passat 24 de novembre ha tingut lloc el Concert i Acte de lliurament de Diplomes a l'Auditori del Conservatori del Liceu on i van participar es escoles ...
    Publicat a les 27 de nov. 2018, 9:36 per Arts Musicals
  • Benvinguda al nou curs Benvinguts al nou curs escolar que comencem, com sempre és un moment molt especial de l’any: d’una banda, ens retorna a les rutines que havíem deixat enrere a ...
    Publicat a les 12 de set. 2018, 7:29 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 20. Mostra'n més »

Últimes notícies

  • CONCERT DE NADAL 2017 El passat diumenge 17 de Desembre, l'Escola de Música Arts Musicals de Lleida va celebrar el seu tradicional Concert de Nadal a l'esglèsia Sagrada Família de Cappont. Amb motiu d'aquest esdeveniment familiar, es va realitzar una recollida voluntària d'aliments en col·laboració amb "Arrels Sant Ignasi".  Al Concert i van participar tots els grups corals i instrumentals de l'escola. Agraïm la vostra assistència i col·laboració i us deixem amb imatges del concert.
    Publicat a les 20 de des. 2017, 6:46 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 1 de 4. Mostra'n més »


 

Benvinguts

L’escola de les Arts Musicals pertany al Conservatori Superior de música del Liceu, on es pot obtenir el Grau Professional tant en música clàssica, com en música moderna i jazz.

L'escola de les Arts Musicals ofereix un ensenyament integral de música en totes les seves vessants, estils i instruments. Hem organitzat el pla d’estudis de manera que qualsevol persona pot començar des de qualsevol edat, encara que mai hagi fet música.

Els alumnes segueixen el mateix programa educatiu musical establert pel Conservatori del Liceu, oferint la continuïtat als estudis de Grau Superior.

El progrés de l’alumne avaluat pel Conservatori del Liceu de Barcelona, es realitzarà en el mateix context de l’escola Arts Musicals.

L’escola de les Arts Musicals planteja uns ensenyaments globals, des del primer contacte que els nens i nenes tenen amb l’entorn de la música, fins a la formació integral del músic, tant des de la vessant interpretativa com a solista o component de formacions de cambra i orquestra, com des de la vessant pedagògica.